KiETLA - Diabola 0-1 Juodieji akiniai nuo saulės-Drabužiai ir aksesuarai, Aksesuarai, Akiniai nuo saulės-e-vaikas

KiETLA - Diabola 0-1 Juodieji akiniai nuo saulės

35,00 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

KiETLA - Akiniai nuo saulės vaikams

Apvalūs akiniai nuo saulės vaikams nuo 0 iki 1 metų. Maksimaliai apsaugo vaiko akis - sugeria 100 % UVA, UVB ir UVC spinduliuotės (UV400).

Lęšiai pagaminti iš polikarbonato. Ši medžiaga itin patvari ir labai atspari dužimui. Jų tamsinimo kategorija - 4. Ki ET LA akiniuose papildomai įmontuota antirefleksinė danga su mėlynu filtru.

Didelis šių akinių privalumas yra tai, kad juos galima nešioti iš abiejų pusių, priklausomai nuo mažylio nosies dydžio - kad jie niekada nenukristų ir gerai priglustų prie galvos. 100 % lankstūs - akinių rėmeliai pagaminti iš itin patvarios ir lanksčios TPEE medžiagos, kuri labai atspari temperatūrai. Visose medžiagose nėra BPA.

100 % saugūs - akiniai neturi vyrių, todėl jūsų vaikui negresia pavojus susibraižyti ar praryti metalines dalis. Jie komplektuojami su patogia ir minkšta juostele, kurios plotį galima reguliuoti. Jie yra ergonomiškos formos, lankstūs ir lengvi. Ki ET LA galvos juosta ir akiniai nespaudžia smilkinių ir nosies. Ekologiški rėmeliai ir pakuotė yra perdirbami. Kartoninė pakuotė yra daugkartinio naudojimo. Ki ET LA lęšius galima pakeisti korekciniais lęšiais. Kreipkitės į gydytoją patarimo.

Komplekte yra patogi juosta, pakuotė, dėklas ir naudojimo instrukcija.

KiETLA
3760216366402
4 Prekės

Charakteristikos

Kolor
Black
Towar
Zapytaj
Agito
tak

Specifinė nuoroda

ean13
3760216366402