Parasaurolophus Micro USB dinozaurų LED naktinė lempa-TEST, Dinozaury-e-vaikas

Parasaurolophus Micro USB dinozaurų LED naktinė lempa

11,01 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Parasaurolophus Micro USB dinozaurų LED naktinė lempa

Norėtume jus pakviesti į nepaprastą kelionę laiku su mūsų žavinga naktine lempa, kurios forma - ką tik iš kiaušinio išsiritęs Parasaurolofusas. Šiame apšvietimo įrenginyje autentiška dinozauro išvaizda derinama su šiuolaikiniu funkcionalumu.

Pirmiausia dėmesį patraukia tikroviška lempos išvaizda, nukelianti mus į tolimus priešistorės laikus. Dinozauras Parasaurolofusas visiškai atspindi būdingus šio priešistorinio padaro bruožus, kurie suteikia jam nepakartojamo žavesio. Tai ne tik šviesos šaltinis, bet ir kelionė laiku, nukelianti mus į užburiantį dinozaurų pasaulį.

Tačiau tuo atrakcionai nesibaigia. Įkrauti lempą itin paprasta ir patogu dėl pridedamo USB laido. Dėl šio sprendimo nebereikia reguliariai keisti baterijų, o tai ir ekologiška, ir praktiška.

Be to, jutiklinė funkcija leidžia reguliuoti šviesos spalvą pagal savo skonį. Rinkitės iš įvairių spalvų variantų, todėl galėsite sukurti tinkamą atmosferą bet kuriame kambaryje.

Mūsų Parasaurolofo formos naktinė lempa yra ne tik šviesos šaltinis, bet ir unikalus dekoratyvinis elementas, suteikiantis kiekvienam interjerui savitumo. Tai puiki dovana dinozaurų mylėtojams, nepriklausomai nuo amžiaus, taip pat tiems, kurie ieško originalių akcentų savo aplinkoje.

Užsisakykite mūsų naktinę lempą dabar ir įneškite šiek tiek priešistorinių nuotykių magijos į savo namus, keliaudami į praeitį su Parasaurolofu.

Pakuotės dydis:

26 cm x 11,5 cm x 11,5 cm x 11,5 cm

Šviestuvo matmenys:

22 cm x 9,5 cm

Šviestuvas turi CE sertifikatą ir atitinka EN71 standartą. Skirta vyresniems nei 3 metų vaikams.

GTIN13
51 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905884452394