171972 SM.PHYSIO LUXE 2-6M PILKA-IKS2-e-vaikas

Silikoninis čiulptukas Chicco PhysioForma Soft Luxe, 2-6 mėn, pilkas, 171972

7,92 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją



"Chicco PhysioForma Soft Luxe" čiulptukas - silikoninis Išskirtinai minkštas ir švelnus odai, "Physioforma® Soft Luxe" yra pirmasis čiulptukas su moderniu tekstūriniu disko paviršiumi, pasižymintis skirtingomis nepermatomomis spalvomis, priklausomai nuo dydžio. Čiulptuko diskas yra ergonomiškos formos, todėl jame yra pakankamai vietos kūdikio nosiai ir smakrui. Skydelyje taip pat yra didelės ventiliacijos angos, kad kūdikio veidas nebūtų sudirgintas.
Minkštas ir švelnus Physioforma® Soft Luxe čiulptukas sukurtas taip, kad lydėtų kūdikį miego metu, netrukdytų jam ir nepalikdamas žymių ant jo odos.
100 % silikonas: higieniška ir nesideformuojanti medžiaga, bekvapė, pasirinkta dėl savo praktiškumo.

Dėl išskirtinės SOFT SENSE apdailos jis yra minkštas ir aksominis. FIZIOFORMA - IŠSKIRTINĖ VISŲ CHICCO čiulptukų FORMA PhysioForma - unikali anatominė-funkcinė visų "Chicco" čiulptukų forma, skirta stimuliuoti ir skatinti įvairias burnos funkcijas čiulpimo be maistinių medžiagų metu. PhysioForma forma palaiko taisyklingą liežuvio padėtį kūdikio burnoje - ištiesia jį į priekį ir į viršų, kai burna uždaryta. Tokia liežuvio padėtis palaiko fiziologinį viršutinių kvėpavimo takų atsivėrimą ir taip skatina fiziologinį kvėpavimą (per nosį). Fiziologinis kvėpavimas labai svarbus tinkamam vaiko vystymuisi. Liežuvio padėtis burnoje taip pat labai svarbi gomurio formavimuisi ir vietos pirmiesiems vaiko dantims atsiradimui.
PhysioForma® čiulptukai iš Chicco palaiko visas sveikam vystymuisi svarbias burnos funkcijas: kvėpavimą, čiulpimą, rijimą, kramtymą ir kalbėjimą.
PHYSIOFORMA FORMA YRA:
-


plonas ir lankstus čiulptuko pagrindas, leidžiantis patogiai uždaryti burną - į viršų nukreipta galvutė, paliekanti vietos natūraliai liežuvio padėčiai - išlenkta galvutė, dėl kurios tolygiai pasiskirsto liežuvio spaudimas į gomurį - įdubimas galvutės apačioje ir smulkūs grioveliai,

kurie imituoja natūralią gomurio formą ir padeda liežuviui užimti teisingą padėtį "PhysioForma" forma - Osservatorio Chicco tyrimų centro, patyrusių pediatrų ir Italijos ortodontų draugijos bendradarbiavimo rezultatas.

CHIC-5732
6 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
8058664171972