171521 PF ORO SILIKONO MANEKENAS 2-6M 2VNT.

171521 PF ORO SILIKONO ČIULPTUKAS 2-6M 2VNT. MĖLYNAS

8,51 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

"PhysioForma Air" vaikiški čiulptukai skirti fiziologiniam kvėpavimui palaikyti ir tinkamam kūdikio burnos vystymuisi.

PhysioForma Air vaikiškas čiulptukas palaiko taisyklingą kūdikio burnos vystymąsi. Čiulptuko galvutės forma stimuliuoja natūralią liežuvio padėtį ir tolygiai paskirsto spaudimą gomuriui, kuris natūraliai plečiasi. Taip atsiranda vietos pirmiesiems dantims. Tai svarbus vaiko dantų vystymosi etapas. Netinkama liežuvio padėtis burnoje vėliau gali lemti netinkamą sąkandį.

PhysioForma Air čiulptuko forma taip pat svarbi taisyklingam vaiko kvėpavimui. Uždarius burną, liežuvis laikomas į viršų ir į priekį, todėl kvėpavimo takai lieka atviri. Taip "PhysioForma" čiulptuko forma palaiko fiziologinį kūdikio kvėpavimą (per nosį), kuris svarbus tinkamam kūdikio vystymuisi.

PhysioForma Air yra manekenai, kurių forma puikiai pritaikyta prie kūdikio burnos. Dėl specialios skydelio formos yra pakankamai vietos smakrui ir nosiai. Skydelyje yra skylutės, pro kurias laisvai teka oras, neleidžiantis kauptis seilėms, todėl ant švelnios kūdikio odos susidaro dirginimas.

PhysioForma Air silikoninius manekenus galima įsigyti su patogiu dėklu, kuriame manekeną galima sterilizuoti ir kuris puikiai tinka pakuoti keliaujant.

CHIC-5412
12 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
8058664171521