Magnetinės medinės dėlionės "Fashion Dress-up" 4 modeliai ZA4807

15,52 €
Magnetinė dėlionė, mados žaidimas, stilius, mados podiumas
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Magnetinė dėlionė "Magnetiniai drabužiai" "Fashion Dress Up" yra fantastiškas, kūrybiškas mados rinkinys kiekvienam jaunajam mados stilistui. Rinkinį sudaro 4 žavūs modeliai ir 65 drabužių aksesuarai jiems aprengti ir stilizuoti. Modeliai aprengti apatiniais drabužiais, o mados stilisto užduotis - sukurti jiems originalų stilių. Nuo stilisto priklauso, kaip bus aprengtas konkretus modelis, ar tai bus klasikinis stilius, avangardinis, sportinis, balinis ir t. t. Mega kūrybinis rinkinys suteiks daug fantastiškų pramogų kiekvienai merginai. Tai taip pat puiki smulkiosios motorikos, stiliaus pojūčio, spalvų ir kirpimų pratybų treniruotė.

Rinkinį sudaro:
- 4 modeliai (mediniai)
- 65 magnetinių drabužių dalių, skirtų stiliui formuoti
- modelio aukštis 12,5 cm

Magnetiniai drabužiai - tai žaislas, lavinantis kūrybiškumą ir vaizduotę. Dėlionė suteikia daug kūrybinių galimybių ir lavina loginį mąstymą bei vaiko rankų miklumą.
Žaisdami vaikai lavina rankų miklumą, formų atpažinimą, įžvalgumą, skatina vaizduotę ir kūrybiškumą. Parduotuvėje "Jokomisiada" siūlomas platus kūrybiškų, lavinamųjų žaislų ir dėlionių vaikams asortimentas.

PLI-20100
36 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905258526706