Dinozauro figūrėlė Carnotaurus Green-Brown 1 vnt-LEANTOYS-e-vaikas

Dinozauro figūrėlė Carnotaurus Green-Brown 1 vnt

8,57 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Dinozauro figūrėlė Carnotaurus žalia-ruda 1 vnt

Realistiškai atkurta dinozauro Carnotaurus figūrėlė yra tikras perlas priešistorės mėgėjams ir dinozaurų entuziastams. Kiekvienas šios figūrėlės elementas buvo kruopščiai ištobulintas, kad būtų užtikrintas kuo didesnis autentiškumas ir tikroviškumas.

Karnotauras, kaip vienas žaviausių ir charakteringiausių dinozaurų, nusipelno ypatingo dėmesio. Šio plėšrūno figūrėlė stebina savo proporcijomis, galingais žandikauliais ir būdingais ragais ant galvos. Kiekviena jo dalis, nuo galvos iki uodegos, buvo kruopščiai atkurta, atkreipiant dėmesį į smulkiausias detales. Odos tekstūra, raukšlės ir klostės, taip pat kūno forma - visa tai tiksliai atkurta, kad figūrėlė atrodytų tikroviškai.

Karnotauro figūrėlės spalvos taip pat stebina natūralumu ir ištikimybe gamtai. Įvairūs rudos, žalios ir juodos spalvos atspalviai, tinkamai priderinti prie dinozauro odos, suteikia jam dar daugiau gilumo ir tikroviškumo.

Figūrėlė pagaminta iš aukštos kokybės PVC medžiagos, kuri užtikrina jos ilgaamžiškumą, tvirtumą ir atsparumą pažeidimams.

Ši tikroviška karnotauro figūrėlė ne tik labai smagi, bet ir turi edukacinę vertę. Vaikai gali tyrinėti priešistorinio pasaulio paslaptis, susipažindami su šio įspūdingo plėšrūno savybėmis ir elgsena. Ši figūrėlė taip pat yra puikus kolekcijos eksponatas dinozaurų entuziastams, vertinantiems autentiškumą ir detalumą.

Carnotaurus matmenys:

18.5 cm x 9,5 cm x 5 cm

Pakuotės dydis:

22 cm x 15,5 cm x 9,5 cm

Jis turi CE sertifikatą ir atitinka EN71 standartą. Skirtas vyresniems nei 3 metų vaikams.

1709283219
50 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905991020936