Figūrėlės Transporto priemonės Jūrų gyvūnai Frikcinė pavara Ryklys banginis žudikas 6 vnt-Žaislai, Figūrėlės ir herojai-e-vaikas

Figūrėlės Transporto priemonės Jūrų gyvūnai Frikcinė pavara Ryklys banginis žudikas 6 vnt

11,44 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Figūrėlės Transporto priemonės Jūrų gyvūnai Frikcinė pavara Ryklys banginis žudikas 6 vnt


Transporto priemonių pavidalo jūrų gyvūnų figūrėlės yra unikalūs žaislai, kurie įkvepia kūrybiškai žaisti ir atrasti vandenynų pasaulį. Kiekviena iš 6 figūrėlių turi trinties varomus ratus, kurie suteikia dinamiškumo ir interaktyvumo. Jų dėka vaikai gali lengvai judinti figūrėles įvairiais paviršiais, kurti įvairius scenarijus ir jūros istorijas.

Figūrėlės buvo kruopščiai atkurtos, išlaikant tikroviškas detales, būdingas jų natūralioms kopijoms. Tvirta konstrukcija iš aukštos kokybės medžiagų užtikrina ilgaamžiškumą ir saugumą žaidžiant. Vaikai gali žaisti su jomis tiek individualiai, tiek grupėmis, lavindami vaizduotę ir socialinius įgūdžius.

Šios unikalios jūros figūrėlės ne tik suteikia pramogą, bet ir moko vaikus apie jūrų gyvūnijos įvairovę bei ugdo ekologinį sąmoningumą. Tai puikus pasirinkimas mažiesiems tyrinėtojams, mėgstantiems vandenyną ir viską, kas su juo susiję.

Figūrėlių matmenys:

dydis: apie 12-13 cm

Pakuotės dydis:

33.5 cm x 23 cm x 5,5 cm

Figūrėlė turi CE sertifikatą ir atitinka EN71 standartą. Skirta vyresniems nei 3 metų vaikams.

1360056697
76 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905991018476