Pyramid Riding Turtle 2in1 Dėlionė Ratai Šviesos Garsai-LEANTOYS-e-vaikas

Pyramid Riding Turtle 2in1 Dėlionė Ratai Šviesos Garsai

15,95 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Pyramid Riding Turtle 2in1 Dėlionė Ratai Šviesos Garsai

Vėžliuko piramidė 2in1 yra itin interaktyvi ir lavinanti priemonė, kuri ne tik suteikia pramogą, bet ir skatina įvairių vaiko įgūdžių ugdymą. Rinkinį sudaro 4 spalvingi žiedai, iš kurių vienas, papildomai veikiantis kaip barškutis, įveda papildomą sensorinį elementą, skatinantį tyrinėti garsus. Viskas remiasi į tvirtą važiuojančio vėžliuko formos pagrindą, kuris ne tik skleidžia garsus ir skleidžia šviesą, bet ir reaguoja į kliūtis, todėl pramoga tampa dar dinamiškesnė ir interaktyvesnė.

Piramidės viršūnėje yra geltona žvaigždutė, papildomai skatinanti vaiką siekti tikslo. Mažylio užduotis - sudėlioti apskritimus tinkama tvarka - nuo didžiausio iki mažiausio. Ši paprasta veikla lavina loginį mąstymą ir padeda ugdyti gebėjimą atpažinti dėsningumus ir erdvinius ryšius. Be to, garso ir šviesos efektai suteikia smagumo ir motyvacijos bei moko vaiką reaguoti į išorinius dirgiklius.

Žaisdami su šia dėlione vaikai turi galimybę ne tik smagiai praleisti laiką, bet ir lavinti daug svarbių įgūdžių. Jie lavina judesių koordinaciją, koncentraciją ir kantrybę. Be to, manipuliuodami ratukais, jie lavina rankų ir motorikos įgūdžius. Tai puikus žaislas, padedantis visapusiškai vystytis vaikui, skatinantis jo kūrybiškumą, vaizduotę ir pažintinius gebėjimus.

Žaislas maitinamas 3x 1,5 V AA tipo baterijomis, kurios į rinkinį neįeina.

Žaislo matmenys:

23.žaislo matmenys: 5 cm x 21 cm x 16 cm

Pakuotės dydis:

pakuotės dydis: 25 cm x 24 cm x 21,5 cm

Žaislas turi CE sertifikatą ir atitinka EN71 standartą. Skirtas vaikams nuo 6 mėnesių amžiaus.

1360056697
5 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905991014027