Kubelių rūšiavimo žaislas kūdikio trintukui ZA4310

14,44 €
edukacinis rinkinys kubų blokeliai rūšiuoklė formos atitikimas gumelės
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Rūšiuoklis kubas - tai gaminys, kuris tikrai sudomins ir patrauks kiekvieno mažylio akį. Kvadratėliai pagaminti iš aukštos kokybės plastiko, švelnių 
spalvų ir trikampio, kvadrato, apskritimo, žvaigždės, rutulio, gėlės ir penkiakampio formų. Keturiose kubo pusėse yra spalvotos gumytės,
, o penktojoje - sienelė su keturiomis skirtingų formų skylutėmis, vaiko užduotis - priderinti kaladėlės formą prie atitinkamos skylutės.
Smagumo dėlei reikia įdėti ir išimti elementus iš mokomojo kubo. Žaisdamas vaikas lavina pojūčius ir tobulina rankų darbo įgūdžius.
Kiekvienas blokelis išsiskiria, o tai sužadina vaiko smalsumą tiek, kad jis norėtų juos ištraukti ir įdėti atgal į rūšiuoklę.
Žaisle suderintos geriausios rankinių ir mąstymo žaislų savybės.Į komplektą įeina:- kubo rūšiuoklė- 10 kaladėlių.Matmenys:- kubas 12 cm x 12 cm x 12 cm x 12 cm- kaladėlių dydis nuo 3 cm x 3 cm x 2,7 cm iki 5,5 cm x 4,5 cm x 4 cm (kaladėlių dydis gali skirtis, priklausomai nuo formos)Žaislo dėka vaikas lavina formų ir spalvų skirstymą, mokosi pirmųjų raidžių, mokosi logiškai mąstyti ir lyginti.
Žaidimas su kaladėlėmis padeda lavinti vikrumą ir akies-rankos koordinaciją. Žaislas stimuliuoja pojūčius ir skatina vaiko smalsumą.
Rinkinys supakuotas į spalvingą, estetišką dėžutę, puikiai tinkančią dovanai.
1375351306
87 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905258519388