Mokomoji piramidė beždžionėlė su garsais, mokoma skaičių-Žaislai, Kūdikiams, Žaislai mažyliams (iki 4 m.

Mokomoji piramidė beždžionėlė su garsais, mokoma skaičių

29,50 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Mokomoji beždžionių piramidė su garsais, mokymasis skaičių

Žavinga beždžionėlė prikaustys jūsų vaiko dėmesį ! Mažylis negalės atsispirti žaidimui. Interaktyvus žaislas išmokys jūsų vaiką tvarkyti daiktus pagal jų dydį, formą. Spalvingi žiedai ir raštai stimuliuos mažylio regos ir lytėjimo pojūčius, tuo pačiu suteikdami jam daug džiaugsmo. Papildomi garso elementai lavins jo klausą ir skatins toliau žaisti su dėlionėmis.

Maždaug po 6 mėnesių kūdikių raumenys sustiprėja ir jie gali atlikti tokius pratimus kaip mažų daiktų suėmimas ir paleidimas. Tokie žaislai, kaip dėliojimo žiedai, yra vieni geriausių, lavinančių motorinius įgūdžius ir rankų bei akių koordinaciją.

Rinkinį sudaro kelių rūšių skirtingo dydžio žiedai. Viena iš galimybių - sudėlioti žiedus pagal vaiko fantaziją. Staigmena ta, kad vos įdėjus vieną detalę, žaislas pradeda groti skaičius anglų kalba! Jūsų vaikas galės derinti pramogą su mokymusi. Kai jis baigs ir sudės visas figūrėles ant piramidės, išgirs griausmingus plojimus ir džiaugsmo šūksnius. Šis žaislas apdovanos mažylį ir suteiks jam pasitenkinimą atlikta užduotimi!

Dėl patogių rankenų šonuose žaislą bus galima bet kur nešiotis.

Žaislo matmenys:

- sulankstytos piramidės matmenys: 29 cm x 17 cm x 13 cm

Įpakavimo matmenys:

dydis: 32 cm x 16 cm x 22 cm

Žaislas maitinamas 3 AA 1,5 V baterijomis, kurios į komplektą neįeina. Tinka vaikams nuo 6 mėnesių amžiaus. Atitinka EN71 standartą, visiškai saugus kūdikiui.

KITA
1360056697
47 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5908275999003