Priešgaisrinės apsaugos departamento ligoninės valdymo centro transporto priemonės 6 vnt-Žaislai, Auto ir transporto žaislai, Ga

Priešgaisrinės apsaugos departamento ligoninės valdymo centro transporto priemonės 6 vnt

28,98 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Priešgaisrinės apsaugos departamento ligoninės valdymo centro transporto priemonės 6 vnt

Žaislinis žaislas "2-in-1" Ligoninės gaisrinės vadavietė yra itin universalus rinkinys, kuris skatins kiekvieno vaiko vaizduotę. Ši vadavietė tarnauja kaip centrinė stotis įvairioms pagalbos tarnyboms, todėl vaikai gali įsijausti į gelbėtojų, ugniagesių ir medicinos personalo vaidmenį.

Rinkinyje yra pagalbos tarnybų pastatai ir stogas, ant kurio galima sumontuoti bokštą su nusileidimo aikštele, radijo ryšiu ir apšvietimu. Dėl to vaikai gali iškviesti pagalbos automobilius ir vadovauti gelbėjimo operacijoms. Be to, automobiliai gali nusileisti nuo garažo stogo specialia rampa, kuri suteikia žaidimui dinamikos.

Rinkinyje yra 6 veiksmui paruošti automobiliai, kuriuos po surinkimo galima laikyti pagrindo viduje. Pagrindą taip pat galima naudoti kaip žaislinių automobilių laikymo vietą, o patogi rankena leidžia jį nešti kaip lagaminą, todėl rinkinys yra praktiškas ir lengvai transportuojamas.

Dėl galimybės kurti įvairius scenarijus vaikai gali pakaitomis atlikti gelbėtojų, gaisrininkų, policininkų ar medicinos darbuotojų vaidmenis, kartu lavindami savo socialinius įgūdžius ir kūrybiškumą.

Žaislas pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, kuris užtikrina ilgaamžiškumą ir saugumą žaidimo metu. Komandinės bazės ligoninės ugniagesių departamentas - puikus pasirinkimas kiekvienam vaikui, kuris svajoja apie nuotykius gelbėtojų pasaulyje.

Bazė maitinama 3x 1,5 V AA tipo baterijomis, kurios į rinkinį neįeina.

Išskleistos bazės matmenys:

pagrindo matmenys: 51 cm x 38,5 cm x 7 cm

Pakuotės dydis:

44 cm x 31,5 cm x 14,5

Jis turi CE sertifikatą ir atitinka EN71 standartą. Skirta vyresniems nei 3 metų vaikams.

1360056697
18 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905991019107