Mažas vaikiškas tualetinis staliukas, veidrodis su rankenėlėmis, mediniai stalčiai, baltas-Žaislai, Profesijos, buities žaislai,

Mažas vaikiškas tualetinis staliukas, veidrodis su rankenėlėmis, mediniai stalčiai, baltas

10,90 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Mažas vaikiškas tualetinis staliukas, veidrodis su rankenėlėmis, mediniai stalčiai, baltas

Mažas tualetinis staliukas su baltu veidrodžiu yra žavus ir funkcionalus baldas, sukurtas atsižvelgiant į pačius mažiausius. Jis puikiai tiks kiekvienos mažosios princesės, mėgstančios mėgdžioti suaugusiuosius ir žaisti su makiažu, stiliumi ir rūpintis savo išvaizda, kambariui.

Tualetiniame staliuke įmontuotas veidrodis su mielomis rankenėlėmis, kurios suteikia jam išskirtinumo ir paverčia jį mėgstamiausiu vaiko kambario elementu.

Tualetiniame staliuke įrengti nedideli stalčiai ir skyriai, todėl jame yra daug vietos kosmetikai, papuošalams ir kitiems smulkiems daiktams laikyti. Dėl to vaikas gali lengvai palaikyti tvarką ir visada turėti savo lobius po ranka. Skyriai kruopščiai suprojektuoti taip, kad juose tilptų įvairūs daiktai - nuo makiažo šepetėlių iki mažų kvepalų buteliukų.

Tvirta konstrukcija ir aukštos kokybės medžiagos, iš kurių pagamintas tualetinis staliukas, užtikrina jo patvarumą ir saugumą vaikams. Kiekvienas tualetinio staliuko elementas buvo kruopščiai apdirbtas, kad būtų užtikrinta jo estetinė išvaizda, taip pat patogumas ir naudojimo saugumas.

Rinkinyje yra išsamios žingsnis po žingsnio instrukcijos, pagal kurias tualetinį staliuką surinkti paprasta ir intuityvu. Dėl to tėvai gali greitai ir lengvai paruošti tualetinį staliuką naudojimui, o vaikas gali juo džiaugtis netrukus po to, kai jį gauna.

Persirengimo staliuko matmenys:

40 cm x 32 cm x 20 cm x 20 cm

Pakuotės dydis:

42.dėžutė: 5 cm x 21 cm x 4 cm

Staliukas turi CE sertifikatą ir atitinka EN71 standartą. Skirtas vyresniems nei 3 metų vaikams.

1360056697
17 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905991022336