Lazdele valdomas tualetinis stalas MP3 Lazdelės priedai rožinės spalvos-LEANTOYS-e-vaikas

Lazdele valdomas tualetinis stalas MP3 Lazdelės priedai rožinės spalvos

49,83 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Lazdele valdomas tualetinis stalas MP3 Lazdelės priedai rožinės spalvos

Tualetinis staliukas su stebuklinga lazdele yra nepaprastas žaislas, kuris vaikų vaizduotę nukelia į stebuklingą princesių ir pasakų pasaulį. Šis elegantiškas tualetinis staliukas ne tik leidžia mažoms mergaitėms kūrybiškai žaisti, bet ir stimuliuoja jų pojūčius bei lavina vaizduotę.

Pagrindinis šio stebuklingo tualetinio staliuko elementas, žinoma, yra jo multimedijos funkcija. Specialios lazdelės dėka veidrodžiai atsiveria tarsi vartai į stebuklų šalį. O kiekvieną veidrodžio atidarymą lydi melodija ir mirksinčios lemputės.

Iš nedūžtančios medžiagos pagamintas veidrodis yra ne tik praktinis, bet ir estetinis elementas. Jame yra įmontuota muzika, dėl kurios laikas, praleistas prie veidrodžio, tampa malonesnis, ir virš veidrodžio esanti širdelės lemputė, kuri suteikia jaukumo ir pasakiško švytėjimo.

Be daugialypės terpės funkcijų, tualetinis staliukas turi daugybę priedų, kurie pramogą padaro dar tikroviškesnę ir kūrybiškesnę. Persirengimo stalelis turi stalčių, kuriame mergaitė gali laikyti į rinkinį įeinančius karoliukus, plaukų sruogas, žiedus ir kitus lobius. Rinkinyje taip pat yra lūpų dažų, nagų lako indeliai ir plaukų džiovintuvas, kurie leidžia mažosioms princesėms pasijusti tikromis damomis, besirūpinančiomis savo grožiu.

Be to, tualetiniame stale yra MP3 įvestis, todėl smagiai leidžiant laiką galima leisti mėgstamą muziką. Dėl to mažoji princesė gali praleisti daugybę valandų prie veidrodžio, kurdama savo pasakų istorijas ir rūpindamasi savo grožiu mėgstamų melodijų ritmu.

Šis pasakiškas tualetinis staliukas su stebuklinga lazdele ne tik suteikia vaikams valandų valandas kūrybingų pramogų, bet ir lavina jų vaizduotę bei kūrybiškumą. Tai vieta, kur kiekviena jaunoji dama gali pasijusti tikra princese, nuo pat ryto svajojančia apie gražius nuotykius stebuklingame pasaulyje.

Persirengimo stalelis maitinamas 3x 1,5 V AA tipo baterijomis, kurios į rinkinį neįeina.

Džiovintuvą maitina 1x 1,5 V AA baterija, kuri į rinkinį neįeina.

Lazdelę maitina 2x AG13 baterijos, kurios į rinkinį neįeina.

Persirengimo stalelio matmenys:

74 cm x 46 cm x 30 cm

Pakuotės dydis:

70.5 cm x 56 cm x 8,5 cm

Tualetinė lazdelė turi CE sertifikatą ir atitinka EN71 standartą. Skirtas vyresniems nei 3 metų vaikams.

1360056697
26 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905991005810