Interaktyvus Smartbus vaikams 18m+ Garsai Šviesos + formų rūšiuotuvas + formos keitimo kaladėlės

Interaktyvus Smartbus vaikams 18m+ Garsai Šviesos + formų rūšiuotuvas + formos keitimo kaladėlės

31,83 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Aprašymas Išmanusis autobusas su blokais [896]
Išmanusis autobusiukas su kaladėlėmis skirtas vaikams nuo 18 mėnesių.




Žaislą sudaro keturios tarpusavyje suderinamos dalys: - automobilis, kuris pats važiuoja pagal lambados garsus, - bagažinėje paslėptos 5 keičiamos formos kaladėlės, - skydelis spalvoms ir garsams atspėti, - speciali "žaidimų aikštelė" mažyliui. AUTOMOBILIS pats važiuoja pagal lambados garsus.




Ši funkcija įjungiama automobilio važiuoklėje esančiu dviejų žingsnių mygtuku, kuris kartu yra ir perjungiklis tarp šių edukacinio žaidimo režimų: 1. Įjungiamas automobilis, kuris važiuoja pagal muzikos garsus. Melodijos ritmu juda drambliukas, kuris sėdi už vairo, ir mirksi automobilio žibintai. Autobusiuko viduryje esančiame skyriuje taip pat yra rūšiuoklė įvairiaspalvėms ir įvairių formų kaladėlėms sudėlioti. 2
įjungus pagrindinį mygtuką, autobusiukas nustoja važiuoti ir suaktyvinamos kitos žaislo funkcijos. 3


ant stogo yra antrasis mygtukas, kuris imituoja automobilio užvedimą - girdisi užvedamo variklio garsas. Nustačius mygtuką su muzikos natų simboliu - grojamos įvairios melodijos. Kiekviena jų įjungiama skirtingos spalvos mygtuku ant automobilio kapoto - žalios, geltonos ir raudonos spalvos. Papildomos melodijos ir gyvūnų garsai yra langų srityse.


Tai taip pat yra paviršiai su išpjautomis figūromis kaladėlėms. Įkišęs atitinkamą figūrą į skylutę, vaikas gali išgirsti jos skleidžiamus garsus - arklio, paukščio, varlės, žuvies ir dramblio. Perkėlus jungiklį prie raidžių ir geometrinių figūrų simbolių, skirtingų spalvų mygtukais ant automobilio variklio dangčio mažylis gali išmokti kelio ženklų spalvas ir ženklinimą: žalią (važiuoti), geltoną (sulėtinti greitį), raudoną (sustoti).



Langų vietose esantys mygtukai šiame nustatyme yra kaladėlių suformuotų geometrinių figūrų simboliai. Vaikas, įdėdamas atitinkamą figūrą į skylutę, išgirsta jos pavadinimą anglų kalba - apskritimas, širdelė, trikampis, kvadratas, žvaigždė. Papildomas linksmybių elementas yra 5 kaladėlių rinkinys, kurias paspaudus jos virsta įvairiais gyvūnais: 1.



paspauskite žvaigždės nugarėlę ir ji pavirs jūrų žvaigžde, 2. Paspauskite apskritimo sparną ir jis pavirs paukščiu, 3. Paspauskite širdies formą ir ji pavirs arkliu, 4. Paspauskite trikampio peleką ir jis pavirs žuvimi, 5. Paspauskite kvadrato ausį ir jis pavirs drambliu.
Maitinimo šaltinis
Autobusas maitinamas trimis AA tipo baterijomis, kurios nepridedamos
Matmenys
-


ilgis apie 21 cm, - plotis apie 15 cm, - aukštis apie 15 cm. Pakuotės matmenys: apie 24 x 16 x 17 cm.

896
19 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
6944167189663