Interaktyvus pianinas su mėlynomis iššokančiomis žvaigždutėmis-LEANTOYS-e-vaikas

Interaktyvus pianinas su mėlynomis iššokančiomis žvaigždutėmis

18,97 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Interaktyvus pianinas su mėlynomis iššokančiomis žvaigždutėmis

Pianinas su mėlynomis iššokančiomis žvaigždutėmis - tai nepaprastas žaislas, įtraukiantis vaikus į stebuklingą muzikos ir šviesos pasaulį. Šis pianinas, sukurtas atsižvelgiant į vaiko saugumą ir vystymąsi, skleidžia ne tik garsus, bet ir vizualinius efektus - spalvotas žvaigždes, kurios kyla į orą paspaudus kiekvieną klavišą.

Kiekvienas pianino klavišas skleidžia melodingą garsą ir kartu įjungia iššokančių žvaigždžių mechanizmą. Kai mažylis paspaudžia klavišą, žvaigždės skrieja aplink permatomą kupolą ir sukuria akį traukiantį reginį. Kupolas nukreipia krintančias žvaigždes specialiu maršrutu, todėl kiekvieną kartą, kai vaikas sugroja kitą natą, erdvę užpildo naujos žvaigždės.

Šis žaislas ne tik linksmina vaiką savo garsais ir efektais, bet ir lavina jo sensorinius įgūdžius bei motorinę koordinaciją. Sąveika su pianinu skatina eksperimentuoti, mokytis naujų garsų ir erdvinių formų, o tai skatina vaiko kūrybinį vystymąsi.

Iššokantis žvaigždžių pianinas yra ne tik smagi, bet ir lavinamoji priemonė, padedanti vaikui vystytis ankstyvame amžiuje. Tai linksmybių, mokymosi ir atradimų derinys, suteikiantis nepamirštamų džiaugsmo ir susižavėjimo akimirkų kiekvienam mažajam muzikantui.

Pianinas maitinamas 3x 1,5 V AA baterijomis, kurios į rinkinį neįeina.

Pianino matmenys:

pianino matmenys: 28 cm x 20 cm x 15 cm

Pakuotės dydis:

29cm x 26cm x 16cm

Pianinas turi CE sertifikatą ir atitinka EN71 standartą. Skirtas vaikams nuo 12 mėnesių amžiaus.

1360056697
6 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905991003946