Muzikinis kilimėlis 2in1 Interaktyvūs būgnai Piano Sticks

Muzikinis kilimėlis 2in1 Interaktyvūs būgnai Piano Sticks

18,86 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Muzikinis kilimėlis 2in1 Interaktyvūs būgnai Piano Sticks

Interaktyvus muzikinis kilimėlis vaikams - tai itin platus žaislas, suteikiantis daugialypę pramogą ir lavinimą. Kilimėlis sukurtas taip, kad žadintų smalsumą ir skatintų tyrinėti muzikos galimybes.

Nuotykių su šiuo žaislu pradžia prasideda nuo vizualinio poveikio - spalvingas kilimėlio dizainas su būgnų ir pianino atvaizdais iškart patraukia mažųjų dėmesį ir sužadina jų susidomėjimą. Iš pirmo žvilgsnio matyti, kad čia galima daug ką atrasti.

Rinkinyje yra dvi lazdelės, kurios mažojo muzikanto rankose tampa įrankiais, leidžiančiais mušant perkusijos elementus atrasti įvairius garsus ir ritmus. Ši veikla ne tik teikia vaikams malonumą, bet ir lavina jų lytėjimo pojūtį, judesių koordinaciją ir motorinius įgūdžius.

Kilimėlis reaguoja į vaiko prisilietimą, skleisdamas linksmus garsus ir melodijas, o tai suteikia dar daugiau džiaugsmo ir skatina bendrauti. Būtent dinamiškos reakcijos į vaiko veiksmus ugdo jo kontrolės jausmą ir dar labiau įtraukia į žaidimą.

Vienas iš svarbiausių šio žaislo elementų yra jo edukacinis potencialas. Vaikai mokosi atpažinti įvairių instrumentų garsus, tobulina savo muzikinius įgūdžius ir kūrybiškumą, lavina judesių koordinaciją ir koncentraciją.

Šis platus muzikinis kilimėlis ne tik suteikia valandų valandas puikios pramogos, bet ir yra vertinga muzikinių ir motorinių įgūdžių lavinimo priemonė, įkvepianti vaikus nuo mažens atrasti garsų ir ritmų pasaulį.

Kilimėlis maitinamas 2x 1,5 V AA baterijomis, kurios į rinkinį neįeina.

Kilimėlio matmenys:

69 cm x 44,5 cm

Pakuotės dydis:

50 cm x 24,5 cm x 4 cm

Kilimėlis turi CE sertifikatą ir atitinka EN71 standartą. Skirtas vaikams nuo 18 mėnesių amžiaus.

1360056697
85 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905991010791