Mokomasis nešiojamasis kompiuteris Interaktyvus 60 funkcijų Dvi kalbos Mėlyna-Žaislai, Interaktyvūs žaislai-e-vaikas

Mokomasis nešiojamasis kompiuteris Interaktyvus 60 funkcijų Dvi kalbos Mėlyna

29,81 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Mokomasis nešiojamasis kompiuteris Interaktyvus 60 funkcijų Dvi kalbos Mėlyna

Mėlynasis mokomasis nešiojamasis kompiuteris yra naujoviškas žaislas, kuriame mokymasis veiksmingai derinamas su linksmybėmis, skatinant vaikus plėsti savo žinias ir įgūdžius. Sukurtas atsižvelgiant į pačius mažiausius, jis siūlo daugybę mokomųjų ir interaktyvių funkcijų, skatinančių vaiko intelekto vystymąsi ir kūrybiškumą.

Nešiojamasis kompiuteris turi net 60 įvairių funkcijų, kurių dėka vaikai gali mokytis skaičių, matematikos ir naudotis daugybe mokomųjų žaidimų. Kiekviena funkcija kruopščiai sukurta taip, kad padėtų ugdyti loginio mąstymo įgūdžius, spręsti problemas, mokytis pagrindinių matematinių sąvokų ir kalbos tikslumo. Šio tipo žaislai puikiai tinka paruošti ir paskatinti vaiką mokykliniams iššūkiams.

Vienas didžiausių šio mokomojo nešiojamojo kompiuterio privalumų yra jo dvikalbė funkcija. Nešiojamasis kompiuteris siūlo mokytis ir pramogauti lenkų ir anglų kalbomis. Dėl to vaikai turi galimybę išmokti antrosios kalbos pagrindų, o tai gali būti ypač naudinga vėliau mokantis. Dvikalbiai meniu ir programos leidžia laisvai perjungti kalbas, todėl mokytis lengviau ir lengviau.

Be to, nešiojamasis kompiuteris turi pelę, kuri dar labiau padidina žaislo interaktyvumą. Pelė pritaikyta mažoms rankoms, todėl ja patogu ir lengva naudotis.

Mėlynas mokomasis nešiojamasis kompiuteris yra ne tik funkcionalus, bet ir estetiškai pagamintas. Jo ryški spalva traukia vaikų akis ir daro mokymąsi patrauklesnį. Tvirta konstrukcija ir patvarios medžiagos užtikrina ilgalaikį naudojimą, o tai itin svarbu vaikiškų žaislų atveju.

Nešiojamasis kompiuteris maitinamas 3x 1,5 V AA baterijomis, kurios į rinkinį neįeina.

Nešiojamojo kompiuterio matmenys:

24 cm x 18 cm x 4 cm

Pakuotės dydis:

įrenginio dydis: 33 cm x 24 cm x 5 cm

Nešiojamasis kompiuteris turi CE sertifikatą ir atitinka EN71 standartą. Skirtas vyresniems nei 3 metų vaikams.

1360056697
24 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905991022992