Nuotoliniu būdu valdomas dinozauras Velociraptor Sound Roaring Blue-Žaislai, Interaktyvūs žaislai-e-vaikas

Nuotoliniu būdu valdomas dinozauras Velociraptor Sound Roaring Blue

33,98 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Nuotoliniu būdu valdomas dinozauras Velociraptor Sound Roaring Blue

Jūsų vaiką domina filmas "Juros periodo parkas" ir priešistoriniai gyvūnai? Šiandien jis gali susikurti savo priešistorinių gyvūnų pasaulį. Žvynuota oda, plati galva ir judanti dinozauro burna sudomins kiekvieną jauniausią tyrinėtoją, kuriam tai gali tapti tikra aistra ar bent jau įdomiu pomėgiu.

Mėlynų atspalvių dinozauras juda į priekį, kai valdote nuotolinio valdymo pulteliu. Be to, jis turi garso ir šviesos efektų. Raptoriaus šone yra mygtukas, kuriuo įjungiami 6 skirtingi riaumojimo garsai. Nuotolinio valdymo pultelis su dinozauro skeletu yra papildoma atrakcija ir įdomiai atrodo jaunojo senovės gyvių paslapčių tyrinėtojo lentynoje. Infraraudonųjų spindulių valdymas. Kairiuoju mygtuku valdoma pirmyn ir atgal, dešiniuoju - į dešinę ir į kairę. Mygtuku su dinozauru pradedamas automatinis šou. Judesiai kaip tikri!

Dėl paprasto valdymo mažylis ne tik smagiai praleis laiką, bet ir lavins tikslumą bei rankų valdymo įgūdžius vairuodamas.

Rinkinio elementai:

- dinozauras

- nuotolinio valdymo pultelis

Rinkinio elementų matmenys:

dinozauras:

dinosauras: 46 cm x 22 cm x 19 cm

nuotolinio valdymo pultas:

11 cm x 7 cm x 4 cm

Dėžutės matmenys:

dėžutės matmenys: 32 cm x 23 cm x 25 cm

Dinozaurą maitina 3,7 V 300 mAh , o nuotolinio valdymo pultelį - trys 1,5 V "AA" tipo baterijos (į komplektą neįeina). Žaislas tinka vyresniems nei 8 metų vaikams. Dinozauras turi CE sertifikatą ir atitinka EN 71. Jis supakuotas į kartoninę dėžutę su permatomu langeliu, todėl puikiai tinka dovanoti.

KITA
1360056697
10 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905214970277