Policijos automobiliai Variklio bagažinė Lėktuvas Policijos konstrukciniai blokai MIX-LEANTOYS-e-vaikas

Policijos automobiliai Variklio bagažinė Lėktuvas Policijos konstrukciniai blokai MIX

3,56 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Policijos automobiliai Variklio bagažinė Lėktuvas Policijos konstrukciniai blokai MIX

Konstravimo kaladėlių rinkinys su policijos automobilių motyvais puikiai tinka jauniesiems teisėsaugos entuziastams. Rinkinyje rasite daugybę policijos transporto priemonių, įskaitant motociklą, valtį, lėktuvą ir visureigius. Kiekvienas modelis - tai atskiras nuotykis, kuris suteiks daugybę valandų kūrybinių pramogų.

Rinkinyje yra įvairių modelių policijos transporto priemonių, pavyzdžiui, motociklo, valties, lėktuvo ir visureigių. Kiekvienas modelis pasižymi unikaliu dizainu ir konstrukcija, todėl rinkinys yra itin patrauklus ir įdomus. Kiekvieną modelį, priklausomai nuo konstrukcijos, sudaro nuo 69 iki 106 elementų. Kruopščiai pagaminti blokai užtikrina lengvą surinkimą ir konstrukcijos patvarumą.

Modeliai siunčiami atsitiktine tvarka, o tai suteikia netikėtumo elementą ir kiekvieną pakuotę padaro unikalią. Tai puiki galimybė rinkti įvairias policijos transporto priemones ir sukurti savo kolekciją. Vienoje kolektyvinėje pakuotėje yra 6 skirtingi modeliai. Kiekvienas rinkinys supakuotas atskirai, kad būtų patogu laikyti ir tvarkyti.

Klojant kaladėles su policijos transporto priemonių motyvais lavinami vaikų rankų darbo įgūdžiai, kantrybė ir erdvinė vaizduotė. Policijos modelių kūrimas taip pat padeda ugdyti susidomėjimą teisėsauga ir technologijomis.

Kiekviename rinkinyje yra išsamios instrukcijos, kuriose vaikai žingsnis po žingsnio supažindinami su modelio surinkimo procesu. Instrukcijos yra lengvai suprantamos, todėl modelius surinkti smagu ir nesudėtinga.

Kolektyvinėje pakuotėje yra 6 modeliai, kaina nurodyta už vieną modelį, jie siunčiami atsitiktine tvarka.

Pakuotės dydis:

21 cm x 8 cm x 4 cm

Modelis turi CE sertifikatą ir atitinka EN71 standartą. Skirta vaikams nuo 6 metų amžiaus.

1709283219
248 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905991016694