Kūrybiškas saulės kosmoso rinkinys 3in1 "pasidaryk pats" roveris-Žaislai, Konstruktoriai-e-vaikas

Kūrybiškas saulės kosmoso rinkinys 3in1 "pasidaryk pats" roveris

16,80 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Kūrybinis rinkinys "3 viename kosmose

Saulės rinkinys, skirtas kosmoso paslaptims atrasti, yra labai novatoriškas daiktas, leidžiantis žaisti trimis skirtingais būdais. Savadarbius modelius galima maitinti iš rinkinyje esančio saulės modulio, taip pat iš klasikinių šarminių baterijų. Šis " pasidaryk pats ", arba "pasidaryk pats", rinkinys leis kiekvienam vaikui išmokti faktų ir įdomybių apie kosmosą, taip pat kosminių transporto priemonių ir mašinų konstravimo ir veikimo.

Rinkinį sudaro:

- dalys kosminėms transporto priemonėms surinkti,

- lipdukų rinkinys,

- naudojimo instrukcija.

Iš pateikto rinkinio galima sukurti erdvėlaivį, kosminę stotį ir roverį. Kiekvieno iš jų surinkimas išsamiai aprašytas instrukcijoje - ten esantys paveikslėliai gerokai palengvina visą procesą. Kosminėms mašinoms surinkti reikės 2 AA 1,5 V baterijų, žirklių ir žnyplių, kurių rinkinyje nėra. Bandymas sukonstruoti modelius yra fantastiška pramoga, nes malonumas derinamas su mokymusi ir rankų darbo įgūdžių lavinimu. Šis rinkinys puikiai tiks ir modeliavimo mėgėjams, ir trokštantiems žinių apie galaktikos dangų. Galbūt jis padės jūsų vaikui atrasti naują pomėgį, kuris jam taps labai besivystančia ir kūrybiška užduotimi.


Pakuotės matmenys:

- 31 cm x 20 cm x 6,5 cm


Galaktikos 3-in-1 kūrybinis rinkinys tinka visiems vyresniems nei 8 metų vaikams. Visi pakuotėje esantys elementai pagaminti iš sertifikuotos, saugios naudoti medžiagos. Surinkti modeliai papildomai varomi energija iš pridedamo saulės kolektoriaus - tai labai įdomus ir kartu ekonomiškas pritaikymas. Savarankiškai surenkamas rinkinys turi CE sertifikatą ir yra supakuotas estetiškoje dėžutėje, papuoštoje kosmoso tema - manome, kad tai sensacinga dovanos idėja.

KITA
1360056697
41 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905323219649