Dideli statybiniai blokai maišelyje Spalvoti lipdukai 12 vnt-LEANTOYS-e-vaikas

Dideli statybiniai blokai maišelyje Spalvoti lipdukai 12 vnt

9,18 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Dideli statybiniai blokai maišelyje Spalvoti lipdukai 12 vnt

Didelių spalvotų kaladėlių rinkinys, kurį sudaro 12 elementų, yra tikra šventė kūrybinius žaidimus mėgstantiems vaikams. Rinkinį sudaro neįprastų, didesnių matmenų kaladėlės - kiekviena jų yra 9 cm x 9 cm x 9 cm dydžio, todėl jas lengva paimti ir statyti net mažiesiems konstruktoriams. Žalios, rausvos, baltos ir turkio spalvos atspalviai suteikia rinkiniui gyvą, džiaugsmingą spalvų paletę, skatinančią vaizduotę ir kūrybiškumą.

Be to, rinkinyje yra lipdukų su raidėmis, skaičiais ir įvairiais motyvais, todėl jį galima papildomai personalizuoti ir kurti savo modelius. Dėl šių priedų vaikai gali smagiai mokytis raidžių ir skaičių ir dekoruoti savo statinius pagal savo idėjas ir pageidavimus.

Papildomas privalumas - patogus krepšys, kuriame blokeliai laikomi. Dėl to rinkinį galima lengvai pasiimti su savimi, kad vaikui būtų smagu, kad ir kur jis būtų. Šis praktiškas krepšys taip pat padeda palaikyti tvarką vaiko kambaryje, nes užtikrina, kad po žaidimo kaladėles būtų lengva sudėti.

Didelės spalvotos kaladėlės su 12 elementų - tai priemonė, padedanti ugdyti kūrybiškumą, rankų darbo įgūdžius ir mokytis žaidžiant. Vaikai gali valandų valandas statyti, eksperimentuoti ir atrasti naujų galimybių.

Blokų matmenys:

9 cm x 9 cm x 9 cm x 9 cm

Pakuotės dydis:

23 cm x 19 cm x 19 cm x 19 cm

Blokelis turi CE sertifikatą ir atitinka EN71 standartą. Skirtas vyresniems nei 3 metų vaikams.

1360056697
11 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905991016786