MODU - Paspirtuko lenta - geltona-Žaislai, Lavinamieji žaislai, Kaladėlės-e-vaikas

MODU - Paspirtuko lenta - geltona

94,18 €
"MODU Scooter Board" yra paprastas ir universalus žaislas, lavinantis įvairaus amžiaus vaikų motorinius įgūdžius ir vaizduotę. Vaikas gali ant jos judėti arba, nuėmęs ratukus, balansuoti ant jos ir kurti bet kokias konstrukcijas.
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

MODU - tai unikalus žaislas, kuris ne tik skatina norą aktyviai žaisti, bet ir skatina vaikus kurti savo kūrinius. EVA putplasčio konstruktoriaus kaladėlės suteikia begalę džiaugsmo įvairaus amžiaus vaikams. Jie yra puiki mankštos ir sensorinės integracijos terapijos priemonė. Su šiuo žaislu jus riboja tik jūsų vaizduotė.

Naujausias MODU rinkinių papildymas - paspirtuko lenta - suteikia žaidimui su MODU naują dimensiją. Tai paprastas, bet daugiafunkcis žaislas, skatinantis kūdikių ir vyresnių vaikų motorikos ir vaizduotės vystymąsi. Užkėlus mažylį ant ratuotos platformos, kurią tėvai gali judinti, paįvairinsite pilvuko valandėles. Kai ratai nuimami, "Scooter Board" virsta supamąja lenta. Net švelnūs judesiai ir pojūčių stimuliavimas sukelia šypseną kūdikio veide, ir tai tik smagumo pradžia! Kai vaikas paaugs, galės mėgautis judėjimo laisve sukdamasis savarankiškai. Atjungus ratukus, "Scooter Board" tampa pusiausvyros lenta, suteikiančia daug džiaugsmo mažiesiems banglentininkams. Derindami ją su kitomis MODU kaladėlėmis, galite kurti konstrukcijas, kurių neriboja niekas, išskyrus jūsų vaiko vaizduotę.

Rinkinį sudaro:
  • 4 ratai
  • 1 putplasčio blokelis

MODU paspirtuko lenta yra žaislas, tinkamas vaikams nuo 3 mėnesių iki 4 metų amžiaus.

Didžiausia apkrova: didžiausias leistinas svoris: 50 kg

Medžiaga: EVA putplastis ir ABS, patvirtinta, kad gali liestis su maistu

Priežiūra: nuvalykite drėgnu skudurėliu, galima plauti indaplovėje

MODU kaladėlės laimėjo prestižinį "RedDot" apdovanojimą 2019 m., mugės "Kind + Jugend" apdovanojimą 2019 m., Danijos dizaino apdovanojimą 2019 m. ir Metų žaislo apdovanojimą 2020 m.

MODU
5714649090234
5 Prekės

Charakteristikos

Kolor
Yellow
Wysokość towaru w centymetrach
31
Długość towaru w centymetrach
51
Szerokość towaru w centymetrach
15
Towar
Zapytaj
Overall weight in grams
3952.5
Agito
tak

Specifinė nuoroda

ean13
5714649090234