• −25%
Piešimo rinkinys Kreidelės dėžutėje 74 ele.

Piešimo rinkinys Kreidelės dėžutėje 74 ele. XXL

30,84 €
23,13 € Sutaupote 25%
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Piešimo rinkinys Kreidelės dėžutėje 74 ele. XXL

Piešimo rinkinys - tai visapusiška priemonė meno entuziastams. Supakuotas į kompaktišką dėžutę, kurią galima lengvai uždaryti magnetu, kad būtų patogu laikyti ir transportuoti.
Rinkinyje yra net 72 kreidelės, todėl galima rinktis įvairias spalvas, įskaitant ir pastelinius, švelnius atspalvius, ir ryškias, intensyvias spalvas.

Kreidelės pasižymi atspalvių įvairove, todėl galite kurti neįtikėtinai įvairius meno kūrinius. Galite eksperimentuoti tiek su pasteliniais atspalviais, tiek su drąsiomis, sodriomis spalvomis.

Jospagamintosiš aukštos kokybės medžiagų, kurios užtikrina sklandų ir tikslų piešimą. Jie atsparūs lūžiams ir lengvai galandami, todėl užtikrina ilgaamžiškumą ir našumą.

Pridedamas specialus trintukas, skirtas klaidoms taisyti ir trinti, o tai itin naudinga piešiant. Pridedamas galąstuvas leidžia tiksliai ir lengvai pagaląsti pieštukus, todėl visada turėsite paruoštą piešimo priemonę.
Prie rinkinio pridedama knygelė su 30 skirtingų piešinių, kuriuos galima nuspalvinti pagal savo sumanymą - tai puikus įkvėpimo šaltinis dailininkams.
Kiekviena kreidelė rinkinyje turi savo atskirą vietą, kuri padeda palaikyti tvarką ir neleidžia kreidelėms pasiklysti ar susigadinti.
Šis rinkinys yra puiki priemonė visų piešimo lygių žmonėms. Jame gausu spalvų, tikslių piešimo priemonių ir įkvepiančių dizainų, padedančių kurti gražius meno kūrinius. Dėl kompaktiškos konstrukcijos jį lengva laikyti ir transportuoti, todėl galite kurti meną kur tik norite.

Rinkinio turinys :

- 72 spalvoti pieštukai

- galąstuvas

- trintukas

- raštų knygelė

- originali pakuotė

Pakuotės matmenys :

28 cm x 21 cm x 5,5 cm

CE sertifikatas, atitinkantis EN71 standartą. Žaislas tinka vyresniems nei 3 metų vaikams.

Import LEANToys
L-16132-T
71 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905679076811