"Bestway" rėminis baseinas 488x122 akmuo 10-in-1 5619E

464,13 €
Mažiausia grynoji kaina per 30 dienų iki akcijos pradžios: 1725.04 PLN
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Naujausias vasaros sezono pasiūlymas - "Bestway Steel Pro MAX™" baseinas, kurio matmenys įspūdingi - 488 cm x 122 cm, o talpa - 19 480 l. Šiame didžiuliame baseine patogiai tilps ir vaikai, ir suaugusieji. Jis puikiai tiks leisti laiką su šeima ar susitikti su draugais. Jame galėsite lengvai nardyti arba žengti pirmuosius žingsnius mokydamiesi plaukti.
Dėl "Realistic Prismatic Stone™" - tikroviško akmens sienos atspaudo ant baseino - baseinas atrodo estetiškai ir elegantiškai, todėl jis taps stilingu sodo erdvės papildymu.

Baseino "Steel Pro Max™" rėmas pagamintas iš plieninės konstrukcijos, atsparios lietui ir besikeičiančioms oro sąlygoms. Taikoma "FrameLink™" jungčių sistema užtikrina tvirtą ir ilgaamžį rėmo sujungimą, taip pat apsaugo nuo korozijos metalas su metalu jungtyje.
Baseino baseinas pagamintas iš patvarios trisluoksnės "DuraPlus™" medžiagos, tai poliesterio tinklelio šerdies ir dviejų storų PVC sluoksnių derinys. DuraPlus™ yra atsparesnė plyšimui ir pradūrimui nei standartinis PVC.


Pridedamas siurblys su filtru pasirūpins vandens švarumu. Reguliariai naudodami siurblį galėsite ramiai ir saugiai tinginiauti sveikame, švariame vandenyje.

Metalinės kopėčios leidžia lengvai įlipti į baseiną ir išlipti iš jo. Papildoma kopėčių funkcija - pakeliami laipteliai, neleis vaikams naudotis baseinu be suaugusiųjų priežiūros.

Dėl baseino dangčio lengvai apsaugosite baseiną nuo kietų teršalų, pavyzdžiui, lapų, žolės gabalėlių ar vabzdžių. Jis taip pat suteikia papildomą apsaugą nuo vaiko įkritimo į vandenį. Dangtis pagamintas iš patvarios ir tvirtos medžiagos. Dėl virvių, leidžiančių jį pritvirtinti, vėjas jo nenuplėš, o drenažo angos veiksmingai nuleis susikaupusio vandens perteklių.

Rinkinį sudaro:
- 488 cm x 122 cm dydžio baseinas
- 5 678 l talpos siurblys (220-240 V) # 58389
- iII tipo siurblio filtras # 58012
- baseino dangtis 358249
- kopėčios 358331
- siurblio žarnos
- siurblio angų kamščiai
- sieteliai
- spaustuvai
- remonto pleistras
- instrukcija

Svarbiausios baseino savybės:
Vandens talpa (90 %) 19 480 L
Apvali forma užtikrina lengvą montavimą, geresnį stabilumą ir mažesnį vietos švaistymą, nes baseinui nereikia šoninės atramos. Įrengti galima be įrankių!
Kad būtų lengva ištuštinti, yra įmontuotas išleidimo vožtuvas su srauto reguliavimu.
Modernių technologijų dėka baseino konstrukcija užtikrins jo ilgaamžiškumą.

Naujas gaminys, originaliai supakuotas, jam taikoma gamintojo garantija.

1365673717
12 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
6941607311509