Lopšelis mobilusis su garsu, mėlynas-TEST, Dla niemowląt-e-vaikas

Lopšelis mobilusis su garsu, mėlynas

17,64 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Lopšelis mobilusis su garsu, mėlynas

Pristatome mūsų žavią lovelės karuselę, kuri į kasdienį jūsų kūdikio gyvenimo ritmą įneš magijos ir pramogų. Tai nepaprastas žaislas, suteikiantis ir pramogą, ir vystymosi stimuliaciją.

Karuselė yra reguliuojama, t. y. galite reguliuoti jos aukštį pagal savo poreikius ir pageidavimus. Prie karuselės pritvirtinti trys pliušiniai gyvūnėliai: zebras, žirafa ir raudonasis dinozauras, kurie paleidus karuselę pradeda suktis ratu. Tai ne tik žavus reginys vaikui, bet ir įkvepianti bei raminanti pramoga.

Be to, įdėjus baterijas į ventiliatorių, jis pradeda suktis ir skleisti garsus, o tai suteikia pramogai papildomą dimensiją. Garsai padeda stimuliuoti kūdikio pojūčius ir pritraukti jo dėmesį, kartu užtikrindami ramų kūdikio miegą.

Lopšelis mobilusis - tai ne tik žaislas, bet ir priemonė, palaikanti vaiko vystymąsi ir padedanti užmigti. Jis padeda lavinti motorinius įgūdžius, pojūčius ir supažindina kūdikį su žaviu garsų ir judesių pasauliu.

Atraskite stebuklingą pramogų ir vystymosi pasaulį su mūsų lovelės karusele. Peržiūrėkite mūsų pasiūlymą dabar ir įneškite magijos į savo vaiko gyvenimą.

Baterijos į rinkinį neįtrauktos. Jums reikia 1,5 V AA tipo baterijų, 3 vnt.

Pakuotės dydis:

31 cm x 22 cm x 10 cm

Rankenos aukštis:

rankenos ilgis: 30 cm

Turi CE sertifikatą ir atitinka EN71 standartą. Skirta vaikams nuo pirmųjų gyvenimo dienų.

GTIN13
16 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905679077696