Spalvingas dinozaurų vaivorykštės dovanų maišelis 32 cm x 26 cm x 10 cm

Spalvingas dinozaurų vaivorykštės dovanų maišelis 32 cm x 26 cm x 10 cm

2,57 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Spalvingas dinozaurų vaivorykštės dovanų maišelis 32 cm x 26 cm x 10 cm

Dovanų maišelis su dinozaurų motyvais - tai unikalus būdas pabrėžti džiaugsmą ir spalvingą atmosferą dovanojant dovaną artimam žmogui. Ši elegantiška balta rankinė yra puikus fonas ją puošiantiems linksmiems ir spalvingiems elementams.

Kiekvienas ant rankinės esantis dinozauras papuoštas aukso spalvos blizgiais elementais, kurie suteikia jiems patrauklią ir unikalią išvaizdą.

Auksinės detalės traukia dėmesį, pridėdamos šiek tiek blizgesio. Dėl to pats maišelis tampa dovanos dalimi, o ne tik jos pakuote.

Dinozaurai yra spalvingi, todėl maišelis įgauna džiaugsmingą ir vaikišką charakterį. Širdelių, žvaigždučių ir vaivorykštės motyvai suteikia linksmo ir magiško akcento, dovanai suteikia papildomo žavesio. Šie dizainai puikiai tinka žmonėms, vertinantiems teigiamą energiją ir draugišką atmosferą.

Auksinės transportavimo virvelės papildo maišelio eleganciją ir kartu suteikia kontrasto elementą. Jos yra praktiškos ir estetiškos, todėl dovaną galėsite lengvai pernešti. Dovanų maišelis su dinozaurų motyvais neabejotinai yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori dovanai suteikti ne tik gražią pakuotę, bet ir unikalų bei džiaugsmingą charakterį.

Išskleisto maišelio matmenys:

dovanos matmenys: 32 cm x 26 cm x 10 cm

1709283219
158 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905884453308