Spalvingas languotas dovanų krepšys Dinozaurai 32 cm x 26 cm x 10 cm

Spalvingas languotas dovanų krepšys Dinozaurai 32 cm x 26 cm x 10 cm

2,57 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Spalvingas languotas dovanų krepšys Dinozaurai 32 cm x 26 cm x 10 cm

Dovanų maišelis su dinozaurų motyvais - itin mielas ir kūrybiškas būdas supakuoti dovaną dinozaurų mylėtojui. Šis maišelis išsiskiria tiek spalvomis, tiek detalėmis, todėl pats savaime yra unikalus dovanų daiktas.

Maišelis yra švelnios baltos spalvos, kuri suteikia jam subtilumo ir elegancijos. Jame įvestas raštų elementas - violetinis šachmatų raštas, kuris suteikia žavesio ir šiek tiek retro stiliaus. Kiekvienas ant maišelio esantis dinozauras papuoštas auksiniais blizgiais elementais, o maišelio rankena pagaminta iš rausvos spalvos pintos virvelės, kuri suteikia jiems įspūdingą išvaizdą ir priverčia visą maišelį spindėti šviesoje.

Ant maišelio esantys dinozaurai yra spalvingi, o tai suteikia jiems džiaugsmo ir energijos. Palmių, kaktusų ir ugnikalnių motyvai suteikia teminį kontekstą, susijusį su dinozaurų era ir jų natūralia aplinka. Dėl to krepšys atrodo ne tik patraukliai, bet ir pasakoja įdomią istoriją.

Visa dovanų maišelio koncepcija puikiai tinka žmonėms, vertinantiems originalumą ir besirūpinantiems estetika net iki smulkmenų. Šis maišelis - tai ne tik pakuotė, bet ir dekoratyvinis elementas, kuris tikrai pradžiugins dovanos gavėją dar prieš atidarant dovaną. Puikiai tiks dinozaurų ir visko, kas su jais susiję, mėgėjams!

Išskleisto maišelio matmenys:

dydis: 32 cm x 26 cm x 10 cm

1709283219
181 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905884453315