Kūdikiams skirtas edukacinis kubų rūšiuoklis, spalvingi blokai-LEANTOYS-e-vaikas

Kūdikiams skirtas edukacinis kubų rūšiuoklis, spalvingi blokai

7,69 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Kūdikiams skirtas edukacinis kubų rūšiuoklis, spalvingi blokai

Kūdikiams skirtas rūšiuoklis kubas yra nepaprastas lavinamasis žaislas, skatinantis visapusišką vystymąsi nuo pirmųjų vaiko gyvenimo dienų. Jo unikalus dizainas skirtas sužadinti mažylio smalsumą ir paskatinti jį tyrinėti jį supantį pasaulį per interaktyvią patirtį.

Sukurtas taip, kad stimuliuotų vaiko pojūčius, rūšiavimo kubas siūlo daugybę skirtingų tekstūrų, spalvų ir formų kaladėlių. Tai ne tik skatina vaiką tyrinėti lytėjimą, regą ir jutiminius pojūčius, bet ir palaiko jo pažintinį vystymąsi, nes jis mokosi pažinti įvairias medžiagų formas ir savybes.

Be to, elastingos virvelės leidžia traukti kaladėles pro skylutes, o tai ne tik lavina vaiko rankų darbo įgūdžius, bet ir moko logiškai mąstyti bei spręsti problemas. Tai puikus būdas mokytis eksperimentuojant ir atrandant įvairius žaidimo būdus.

Kūdikiams skirtas rūšiavimo kubas ne tik suteikia pramogą, bet ir struktūruoja žaidimą, o tai padeda organizuoti vaiko veiklą. Tai ir puikus lavinamasis žaislas, ir daugelio įgūdžių lavinimo priemonė vienu metu, suteikianti mažyliui ne tik žaidimo džiaugsmą, bet ir pagrindus tolesniam vystymuisi.

Kubo matmenys:

12.5 cm x 12 cm x 12 cm x 12 cm dydžio kubo matmenys

Pakuotės dydis:

12.5 cm x 12,5 cm x 12,5 cm

Kubeliui suteiktas CE sertifikatas ir jis atitinka EN71 standartą. Skirtas vaikams nuo 18 mėnesių amžiaus.

1360056697
56 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905991010678