Piramidiniai puodeliai kūdikių žvaigždutėms-Žaislai, Kūdikiams, Žaislai mažyliams (iki 4 m.

Piramidiniai puodeliai kūdikių žvaigždutėms

8,79 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Spalvinga puodelių piramidė

Vaivorykštės spalvų piramidė - tai žaislas, kuris puikiai tinka mažylio vystymuisi. Jį sudaro skirtingų spalvų puodeliai. Žaislo viršuje yra mažiausias puodelis su laimingo šypsenėlės piešiniu. Puodeliai pagaminti iš saugios, netoksiškos medžiagos, kuri pasižymi tvirtumu ir ilgaamžiškumu. Piramidė yra labai aptakios, suapvalintos formos, o tai prisideda prie saugumo lygio, kuris atsiranda naudojant šį daiktą.

Kiekvienas puodelis yra skirtingos spalvos ir žvaigždės formos. Šis žaislas pasižymi ne tik gražiu, moderniu dizainu, bet ir daugybe vaiko raidai svarbių privalumų: jis lavina mažylio motoriką ir vikrumą, leidžia lavinti pirštukus ir rankeną. Žaisdamas su piramide vaikas lavina rankų darbo įgūdžius, taip pat spalvų ir formų atpažinimą. Rūšiuodami puodelius jie galės suprasti skirtingo dydžio daiktų tarpusavio santykius.

Kūrybiškumą ir loginio mąstymo įgūdžius lavinantis žaislas neturi taisyklių - kaip jį galima panaudoti, priklauso nuo vaiko, tėvų ir jų vaizduotės. Esame tikri, kad sodrios, pasakiškos spalvos ir kokybiškas žaislo apdirbimas paskatins kiekvieną mažylį mokytis žaidžiant.

Vaivorykštės piramidė turi CE sertifikatą. Jis supakuotas į kartoninę dėžutę su vitrininiu langeliu, todėl puikiai tinka kaip dovana bet kuriam mažyliui.

Pakuotės matmenys:

dėžutė: 26,5 cm x 11 cm x 20 cm

KITA
1360056697
39 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5904665996317