Medinis rinkinys jūros gyvūnams gaudyti-LEANTOYS-e-vaikas

Medinis rinkinys jūros gyvūnams gaudyti

3,97 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Medinis žvejybos rinkinys Spalvotas magnetas

Žaislas - tai mokomasis rinkinys iš medžio, kuris skatina vaikus tyrinėti jūrų pasaulį. Pagrindinis rinkinio elementas - spalvinga lenta, kurioje pavaizduotas gražus jūros dugnas. Lenta pagaminta iš medžio masyvo ir papuošta spalvingais piešiniais, atspindinčiais jūros gyvūnijos įvairovę.

Rinkinyje yra daug medinių jūros gyvūnų figūrėlių, kurias vaikai gali dėti ant lentos. Šios figūrėlės yra šios: Dvi žavios medinės žuvytės, kurių kiekviena nudažyta skirtinga spalva, kad vaikai galėtų atpažinti ir įvardyti spalvas. Aštuonkojai, kurie vaikams yra ypač įspūdingi ir žavūs.

Jūrų vėžlys - ilgaamžiškumo ir taikos simbolis. Jūrų žvaigždė, garsėjanti savo unikalia išvaizda ir judėjimo būdu. Rėja, kuri suteikia rinkiniui žavesio ir gali būti laikoma draugišku jūrų pasaulio gidu.

Šios figūrėlės išsiskiria tuo, kad jų priekyje yra magnetai. Dėl šių magnetų vaikai gali naudoti pridedamą medinę meškerę su magnetu ir gaudyti šiuos mielus padarus. Tai žaislas, lavinantis motorinius įgūdžius, judesių koordinaciją ir koncentraciją.

Žaislas ne tik smagus, bet ir lavinantis, nes padeda vaikams lavinti vaizduotę ir supratimą apie jūrų pasaulį. Be to, sąlytis su medžiu suteikia šiam žaislui natūralumo ir gali paskatinti vaikus susimąstyti apie aplinkos apsaugą.

Visas rinkinys pagamintas iš patvarios medienos, kuri garantuoja ilgalaikį malonumą. Tai puiki dovana mažiesiems tyrinėtojams, mėgstantiems jūras ir vandenynus bei juose slypintį žavų pasaulį.

Rinkinio turinys:

- sudėtis: 8 jūros gyvūnai

- meškerė

Rinkinio matmenys:

sudėtis: 30 cm x 22 cm x 1 cm

Jis turi CE sertifikatą ir atitinka EN71 standartą. Žaislas skirtas vyresniems nei 3 metų vaikams.

1360056697
95 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905515356404