Medinė dėlionė Mokymosi skaičiuoti rūšiuoklė Žvejyba-LEANTOYS-e-vaikas

Medinė dėlionė Mokymosi skaičiuoti rūšiuoklė Žvejyba

22,44 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Medinė dėlionė Mokymasis skaičiuoti rūšiuotojas Žvejyba

Medinė dėlionė, skirta mokytis skaičiuoti, yra nepaprastas žaislas, kuris ne tik linksmina, bet ir moko. Puikiai įrengtame rinkinyje siūloma įvairių užduočių, kurios padės jūsų vaikui kūrybiškai ir įdomiai mokytis pagrindinių matematinių sąvokų.

Rinkinį sudaro daug elementų, pavyzdžiui, gaudyti žuvis naudojant meškerę su magnetu, dėlioti karoliukus į reikiamas vietas, ant atskirų stulpelių uždėti reikiamą žiedų skaičių ir sudėlioti erdvines figūras. Dėl to vaikas turi galimybę lavinti įvairius įgūdžius, tokius kaip formų atpažinimas, skaičiavimas, lyginimas, motorikos ir akies-rankos koordinacijos lavinimas.

Žaisdamas su žvejyba jūsų mažylis mokosi derinti detales ir tobulina akies-rankos koordinaciją. Dėliodamas karoliukus ar žiedus ant stulpelių, vaikas sužino skaičių vertę ir mokosi skaičiuoti iki 10. Tai taip pat galima laikyti tam tikra abakuso forma. Be to, erdvinių figūrų dėliojimas lavina suvokimo ir erdvinio mąstymo įgūdžius.

Žaisdami su šiuo rinkiniu vaikai ne tik mokosi skaičiuoti ir atpažinti figūras, bet ir mokosi pagrindinių matematinių sąvokų ir spalvų. Visi elementai buvo kruopščiai pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, užtikrinančių ilgaamžiškumą ir saugumą žaidimo metu.

Medinė skaičiavimo dėlionė yra puikus būdas maloniai ir patraukliai supažindinti vaiką su matematikos pasauliu, kartu lavinant jo pažintinius, motorinius ir loginio mąstymo įgūdžius.

Lentos matmenys:

30 cm x 30 cm x 7,5 cm

Pakuotės dydis:

32 cm x 31 cm x 8 cm

Ši lentelė turi CE sertifikatą ir atitinka EN71 standartą. Skirta vyresniems nei 3 metų vaikams.

1360056697
44 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905991009702