1016 VĖJO IR ŠALČIO KREMAS 50ML BEBBLE 3016-01-009-IKS2-e-vaikas

1016 VĖJO IR ŠALČIO KREMAS 50ML BEBBLE 3016-01-009

2,32 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Būti šalia kūdikio ir juo rūpintis visą laiką - namuose ir už jų ribų - yra ne tik labai maloni privilegija, bet ir nuolatinė savęs priežiūra bei pareiga nepamiršti pritaikyti kūdikio odos priežiūrą prie besikeičiančių sąlygų. Unikalus natūralių ingredientų derinys, pasižymintis apsauginiu, raminamuoju ir raminamuoju poveikiu, apsaugo jautrią jūsų kūdikio odelę nuo žemos temperatūros ir vėjo.

  • Bičių vaškas - tai natūralus bičių gaminamas vaškas, naudojamas kaip korių statybinė medžiaga. Jis sudaro apsauginį barjerą nuo išorinių veiksnių.
  • Vitaminas E - vienas veiksmingiausių antioksidantų. Palaiko imuninę sistemą. Jis būtinas odos elastingumui ir gyvybingumui palaikyti. Mažina nepageidaujamą saulės poveikį ir atlieka papildomą apsauginį vaidmenį.
  • D-pantenolis - dar žinomas kaip provitaminas B5, D-pantenolis suteikia odai švelnumo ir glotnumo. Jis prasiskverbia į išorinius odos sluoksnius ir palaiko natūralią odos drėgmės pusiausvyrą. Kartu jis skatina ląstelių augimą ir regeneraciją.
  • Alantoinas - tai junginys, gaunamas iš rododendrų ekstrakto. Jis pasižymi gydomosiomis ir raminamosiomis savybėmis, šalina odos apnašas. Naudojamas šalinant randus. Palieka odą minkštą ir paruošia ją efektyviam drėgmės įsisavinimui.

Šio apsauginio kremo sudėtyje taip pat yra frakcionuoto kokosų aliejaus ir saulėgrąžų aliejaus.

sudėtyje nėra parabenų, alkoholio ar dirbtinių dažiklių, kurie dirgina kūdikio odą. Skirta naudoti nuo pirmos kūdikio gyvenimo dienos.

BOCK-08
7 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
3800002301016