Kosminė stotis Statybiniai blokeliai Bazinis laivas Kosminė raketa 521 vnt.

Kosminė stotis Statybiniai blokeliai Bazinis laivas Kosminė raketa 521 vnt.

11,54 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Kosminė stotis Statybiniai blokai Bazinis laivas Kosminė raketa 521 vnt.

Kosminės stoties konstravimo kaladėlių rinkinys - tikra šventė jauniesiems kosmoso kelionių entuziastams. Šiame rinkinyje, kurį sudaro 521 detalė, vaikai gali pastatyti įspūdingą kosminę stotį, kuri taps jų kosmoso tyrinėjimų baze.

Pagrindinis rinkinio elementas - didingas kosminis laivas su paleidimo platforma, kuris ruošiasi dar vienai misijai į tolimus kosmoso regionus. Be to, vaikai turi galimybę sukonstruoti kosminę transporto priemonę, kuri bus naudojama planetoms ir žvaigždėms tyrinėti.

Neatsiejama rinkinio dalis taip pat yra astronautai, kurie leidžiasi į kosminę kelionę. Detalių kaladėlių dėka vaikai gali suvaidinti scenas iš astronautų gyvenimo ir tyrinėti nežinomą kosmosą.

Į rinkinį taip pat įeina instrukcija, kuri žingsnis po žingsnio padės vaikams statyti kosminę stotį ir kitus statinius. Be to, į rinkinį įeina lipdukų rinkinys, kuriuo galima pridėti papildomų detalių ir personalizuoti kosmoso elementus.

Žaisdami su kosminės stoties konstravimo kaladėlėmis vaikai ne tik smagiai praleis daugybę valandų, bet ir lavins savo vaizduotę, kūrybiškumą ir domėjimąsi kosmoso mokslu. Tai idealus pasiūlymas jauniesiems tyrinėtojams, svajojantiems apie tarpžvaigždines keliones ir visatos paslapčių tyrinėjimą.


Pakuotės dydis:
dydis: 40 cm x 30 cm x 6 cm

Jis turi CE sertifikatą ir atitinka EN71 standartą. Skirta vaikams nuo 6 metų.

1360056697
12 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905991016663