Kosminė stotis Kosmosas Statybinės plytos 2in1 Robotas Kosmosas 361 vnt-LEANTOYS-e-vaikas

Kosminė stotis Kosmosas Statybinės plytos 2in1 Robotas Kosmosas 361 vnt

11,83 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Kosminė stotis Kosmosas Statybinės plytos 2in1 Robotas Kosmosas 361 vnt

Kosminė stotis ir robotas 2in1 Statybinės plytos - tai įdomus rinkinys, sudarytas iš 361 detalės, iš kurių galima pastatyti du skirtingus statinius: kosminę stotį arba robotą. Šis universalus rinkinys ne tik suteikia vaikams begalę galimybių žaisti, bet ir skatina juos tyrinėti kosmosą ir technologijas.

Pagrindinis rinkinio elementas - pridedama naudojimo instrukcija, kuri aiškiai ir lengvai suprantamai veda vartotoją per surinkimo procesą. Dėl to net patys mažiausi konstruktoriai gali lengvai konstruoti savo modelius ir mėgautis kūrybos džiaugsmu.

Blokeliai išsiskiria dominuojančiomis baltomis spalvomis, kurios suteikia rinkiniui modernią ir futuristinę išvaizdą. Be to, yra oranžinės ir mėlynos spalvų akcentų, kurie konstrukcijoms suteikia dinamiškumo ir vizualinio patrauklumo.

Rinkinyje taip pat yra lipdukų rinkinys, kuriuos galima laisvai klijuoti ant sudėtingų modelių, pridedant papildomų detalių ir suasmeninant kiekvieną statinį. Tai puiki galimybė vaikams išreikšti savo kūrybiškumą ir dalyvauti kūrimo procese.

Šiame rinkinyje esančioje kosminėje stotyje yra daug saulės baterijų, siųstuvų ir visi darbui kosmose reikalingi elementai. Surinkę stotį, vaikai gali lengvai ją paversti robotu, o tai dar labiau padidina šio rinkinio patrauklumą ir suteikia dar daugiau laisvės žaidžiant.

Kosminė stotis ir robotas 2in1 konstruktoriaus kaladėlės yra ne tik žaislas, bet ir edukacinė priemonė, lavinanti vaikų vaizduotę, konstravimo ir problemų sprendimo įgūdžius. Tai puiki pramoga, kuri moko ir įkvepia tolesniems atradimams.

Roboto matmenys po surinkimo:

16,5 cm x 17,5 cm x 6,5 cm x 6,5 cm

Kosminės stoties matmenys po surinkimo:

27 cm x 26,5 cm x 12,5 cm

Pakuotės dydis:

dydis: 38 cm x 26 cm x 6 cm

Stotelė turi CE sertifikatą ir atitinka EN17 standartą. Skirta vyresniems nei 6 metų vaikams.

1360056697
7 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905991009740