Kosminės konstrukcijos blokai 2in1 Kosminės transporto priemonės robotas 367 elementai-LEANTOYS-e-vaikas

Kosminės konstrukcijos blokai 2in1 Kosminės transporto priemonės robotas 367 elementai

11,83 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Kosminės konstrukcijos blokai 2in1 Kosminės transporto priemonės robotas 367 elementai

"Construction Blocks Space Vehicle Robot 2in1" yra įdomus rinkinys, kurį sudaro 367 elementai, leidžiantys statyti dvi skirtingas konstrukcijas: robotus arba kosmines transporto priemones. Šis universalus rinkinys leidžia vaikams tyrinėti begalines kūrybines konstravimo galimybes.

Svarbiausias rinkinio elementas - pridedama instrukcija, kurioje žingsnis po žingsnio vedama per surinkimo procesą. Šio vadovo dėka net jaunieji konstruktoriai gali lengvai surinkti savo modelius, suteikdami pasitenkinimą teikiančią konstravimo patirtį.

Blokeliai išsiskiria dominuojančiomis aukso ir juodos spalvomis, kurios suteikia rinkiniui elegantišką ir futuristinę išvaizdą. Be to, yra pilkos ir baltos spalvų akcentų, kurie suteikia konstrukcijoms kontrasto ir gilumo.

Į rinkinį įeina lipdukų rinkinys, kuriuos galima laisvai klijuoti surinkus modelį, pridėti detalių ir suasmeninti kiekvieną statinį. Tai puiki galimybė vaikams išreikšti savo kūrybiškumą ir suteikti modeliams unikalų charakterį.

Šiame rinkinyje esanti kosminė transporto priemonė yra unikali - ji juda 6 guminiais ratais, kurie suteikia dinamiškumo ir tikroviškumo. Be to, jame sumontuoti palydovai ir saulės baterijos, todėl jis įgauna autentišką kosminės transporto priemonės charakterį.

Statybinių kaladėlių rinkinys "Kosminė transporto priemonė robotas 2in1" yra ne tik žaislas, bet ir mokomoji priemonė, lavinanti vaikų vaizduotę, konstravimo ir problemų sprendimo įgūdžius. Tai puikus laiko praleidimo būdas, sujungiantis pramogą ir mokymąsi.

Surinkto roboto matmenys:

dydis: 18 cm x 13 cm x 6 cm

Sulankstytos transporto priemonės matmenys:

17,5 cm x 10 cm x 16 cm

Pakuotės dydis:

dydis: 38 cm x 26 cm x 6 cm

Automobilis turi CE sertifikatą ir atitinka EN17 standartą. Skirta vyresniems nei 6 metų vaikams.

1360056697
67 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905991009764