Nagų dekoravimo rinkinys: lakas, blizgučiai, dekoracijos ZA4711

Nagų dekoravimo rinkinys: lakas, blizgučiai, dekoracijos ZA4711

22,82 €
Nagų dailės rinkinys nagų lakas, blizgučiai, dekoracijos
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Nagų dailės rinkinys tikrai puikiai tiks kiekviename namų salone, kuriame dirba nedidelė manikiūrininkė. Tereikia šiek tiek fantazijos, rankų darbo įgūdžių ir gražūs nagai jau paruošti. 
Rinkinyje gausu galimybių, paslėptų viename rašiklyje, pavyzdžiui, lakas, kuriuo galite lakuoti nagus,
blizgučiai dekoravimui, taip pat dekoravimo antgalis, piešiantis įvairias dekoracijas, leidžiantis kurti nuostabius stilius. Turėdama tokį rinkinį,
mažoji manikiūrininkė galės pakviesti drauges, mamą, tetą, seserį ar močiutę pratęsti ir papuošti savo nagus.
Įmantrūs ir įvairūs papuošimai bei lako spalvos leis sukurti nuostabias kompozicijas, taip pat lavins vaiko rankų darbo įgūdžius.
Mergaitės mėgsta stebėti vyresniąsias, o toks rinkinys leis joms lavinti pirmuosius įgūdžius nagų pasaulyje.Rinkinį sudaro:- 8 rašikliai "3 viename" su lakais- pilaitė- 2 vnt. separatorius- 2 vnt. dirbtinių nagų- lipdukai su klijais nagams klijuoti- 5 vnt. lipdukų su papuošimaisMatmenys:- žymeklis 12 cm x 2,5 cm- separatorius apie 10 cm x 1 cm- pilaitė 6,5 cm x 5 cm x 0,4 cmKūrybiškas nagų dailės rinkinys leis kiekvienai mažajai manikiūrininkei atskleisti savo fantaziją nagų puošybos ir dažymo skyriuje.
Rinkinys supakuotas į spalvingą pakuotę ir bus puiki dovana bet kuriai mergaitei. Parduotuvėje "Jokomisiada" rasite platų aksesuarų mažosioms stilistėms pasirinkimą.
1375351306
21 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905258525488