Plaukų dažymo rinkinys, nagų dažymas, lūpų balzamas-LEANTOYS-e-vaikas

Plaukų dažymo rinkinys, nagų dažymas, lūpų balzamas

12,26 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Plaukų dažymo rinkinys, nagų dažymas, lūpų balzamas

Grožio rinkinys - tikra šventė mažiesiems stilistams ir mados mylėtojams! Šis pilnas rinkinys suteikia begalę galimybių žaisti ir eksperimentuoti su savo stiliumi.

Rinkinyje yra trys skirtingų spalvų plaukų dažymo kreidos: violetinė, rožinė ir geltona, kuriomis galima kurti kūrybiškas šukuosenas. Jų dėka vaikai gali keisti plaukų spalvą pagal savo pageidavimus ir nuotaiką, be nuolatinių pokyčių.

Be to, rinkinyje yra šešios plaukų juostos, kuriomis galima kurti įvairias spalvotas šukuosenas - nuo kuodukų iki pynimų, taip suteikiant dar daugiau kūrybinio žaidimo galimybių.

Rinkinys taip pat pritaikytas nagams formuoti, nes jame rasite nagų separatorių ir piltuvėlį bei du blizgius sidabrinės ir rožinės spalvos nagų lakus. Jų dėka vaikai gali bet kaip papuošti savo nagus, sukurti unikalius raštus ir efektus.

Grožiui užbaigti rinkinyje taip pat yra lūpų balzamas ant raktų pakabuko, kuris puoselėja ir drėkina lūpas, suteikia joms švelnaus blizgesio ir kvapnių akcentų.

Žaisdami su šiuo rinkiniu vaikai ne tik lavina kūrybiškumą ir stiliaus kūrimo įgūdžius, bet ir mokosi savarankiškumo bei eksperimentavimo. Vaikai gali išreikšti savo asmenybę keisdami plaukų ir nagų išvaizdą, o tai padeda ugdyti jų pasitikėjimą savimi ir savigarbą.

Grožio rinkinys - tai ne tik žaislas, bet ir priemonė išreikšti save ir ugdyti aistrą madai bei stiliui. Jo dėka vaikai gali atrasti savo stilių ir pasijusti tikromis grožio salonų žvaigždėmis!

Pakuotės dydis:

34.dėžutė: 5 cm x 25,5 cm x 4 cm

Jis turi CE sertifikatą ir atitinka EN71 standartą. Skirta vyresniems nei 5 metų vaikams.

1360056697
227 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905991008590