0910 KŪNO KREMAS 150ML BEBBLE 3016-01-007-IKS2-e-vaikas

0910 KŪNO KREMAS 150ML BEBBLE 3016-01-007

3,41 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

" Bebble" kūno kremo švelnumą ir minkštumą galima palyginti tik su kūdikio oda. Tai ideali kosmetikos priemonė kasdieniam odos maitinimui ir drėkinimui; greitai įsigeria ir lygina odą nepalikdama riebių dėmių. Unikali formulė, praturtinta natūraliais aliejais, drėkina ir minkština odą, užtikrina jos apsaugą visą dieną.

Visą dieną apsauganti, drėkinanti ir maitinanti kūdikio oda visą laiką išlieka švelni ir sveika. Po maudynių švelniai nusausinkite kūdikio odą minkštu medvilniniu rankšluosčiu. Pašildykite nedidelį kiekį kremo rankose ir švelniais masažuojamaisiais judesiais užtepkite ant viso kūno.

Alyvuogių aliejus

Šimtmečius alyvuogių aliejus buvo populiariausia kosmetikos priemonė. Jame gausu nesočiųjų riebalų, todėl jis greitai įsiskverbia į odą, todėl ji tampa lygi ir šilkinė.

Kviečių gemalų aliejus

Kviečių gemalų aliejus yra neabejotinas lyderis pagal natūralaus vitamino E kiekį. Jame taip pat yra kitų vitaminų (A, B, D, F, PP), folio ir pantoteno rūgščių, omega riebiųjų rūgščių ir beta gliukanų; medžiagų, skatinančių natūralią odos apsaugą nuo mikrobų, taršos ir UV spindulių.

D-pantenolis

Dar žinomas kaip provitaminas B5, D-pantenolis suteikia odai švelnumo ir glotnumo. jis prasiskverbia į išorinius odos sluoksnius ir palaiko natūralią odos drėgmės pusiausvyrą. Kartu jis skatina ląstelių augimą ir regeneraciją.

Vitaminas E

Vitaminas E yra vienas veiksmingiausių antioksidantų. Jis palaiko imuninę sistemą. Jis būtinas odos elastingumui ir gyvybingumui palaikyti. Jis mažina nepageidaujamą saulės poveikį ir atlieka papildomą apsauginę funkciją.

Kremas praturtintas saulėgrąžų aliejumi ir bisabololiu (eteriniu ramunėlių aliejumi) bei frakcionuotu kokosų aliejumi)


BOCK-06
21 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
3800002300910