Papuošalų dėžutės rinkinys-Žaislai, Kūrybiniai žaislai, Kūrybiniai rinkiniai-e-vaikas

Papuošalų dėžutės rinkinys

58,33 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Kūrybinis grožio rinkinys dėkle, skirtas kurti priedus

Grožio rinkinys yra daugiau nei paprastas kūrybinis rinkinys - tai stebuklinga karalystė kiekvienam mažam svajotojui, mėgstančiam madą ir saviraiškos meną. Šis rinkinys skirtas mergaitėms, norinčioms eksperimentuoti su savo stiliumi ir lavinti kūrybiškumą, todėl siūlo neribotas vaizduotės galimybes.

Pagrindinis rinkinio taškas - manekenas ant stovo, kuris tampa platforma nesibaigiančioms idėjoms ir projektams. Jos dėka vaikai gali pasijusti tikrais mados dizaineriais, kurti ir pristatyti savo unikalius kūrinius.

Rinkinyje yra daugybė medžiagų, kurios skatina vaizduotę ir skatina eksperimentuoti. Nuo audinių ir nėrinių iki įvairių aksesuarų - kiekvienas elementas leidžia sukurti unikalų ir gražų stilių.

Rinkinyje taip pat yra karoliukų ir virvelių, atveriančių duris į rankų darbo papuošalų pasaulį. Jų dėka vaikai gali išreikšti savo individualumą kurdami unikalius vėrinius ir apyrankes, kurie derės prie jų aprangos.

Nepamirštos ir detalės - rinkinyje yra įvairių spalvų deimantiniai žiedai ir nagų antgaliai, kurie bet kokiam stiliui suteiks nepakartojamo blizgesio ir elegancijos.

Viskas sudėta į didelę rausvą skrynią, kurioje ne tik saugomi lobiai, bet ir skatinama žaisti bei tyrinėti. Grožio rinkinys - tai ne tik kūrybos priemonė, bet ir stebuklinga erdvė, įkvepianti ir skatinanti vaizduotę, leidžianti vaikams išreikšti save per meną ir madą.

Korpuso matmenys:

22 cm x 22 cm x 14 cm

Rinkinys turi CE sertifikatą ir atitinka EN71 standartą. Skirtas vyresniems nei 6 metų vaikams.

1360056697
34 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905991004172