Romėnų laivas Romėnai Žibintai Garsai Katapulta Palmės-Žaislai, Auto ir transporto žaislai, Laivai-e-vaikas

Romėnų laivas Romėnai Žibintai Garsai Katapulta Palmės

13,61 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Romėnų laivas Romėnai Žibintai Garsai Katapulta Palmės

Romėnų laivas - tai tiksliai atkurtas modelis, kuris nukelia naudotojus į žavų senovės romėnų pasaulį. Jo dizainą įkvėpė autentiški romėnų laikų laivai, o kiekviena detalė - nuo korpuso iki stiebų - buvo pagaminta su didžiausiu dėmesiu detalėms. Į rinkinį taip pat įtrauktos romėnų riterių figūrėlės yra tvirtai pagamintos ir tikroviškai atspindi to laikmečio šarvus ir ginklus, o tai žaidimui suteikia autentiškumo.

Laivo modelyje įrengti šviesos ir garso efektai, kurie pagyvina visą struktūrą, praturtina žaidimo patirtį ir suteikia papildomą tikroviškumo sluoksnį. Be to, laivas turi ratukus, kurie leidžia jam lengvai judėti paviršiumi, todėl žaidžiant lengva jį perkelti.

Rinkinyje taip pat yra palmės ir katapulta, kurie paįvairina pramogą ir leidžia kurti sudėtingesnius scenarijus. Palmės gali sukurti salos ar pajūrio aplinką, o katapulta prideda strateginio žaidimo elementą, leidžiantį vaidinti mūšius ir apgultis. Šie priedai padeda lavinti vaizduotę ir kūrybiškumą, sukurdami epinių nuotykių atmosferą tiesiai iš romėnų laikų.

Romėniškas laivas yra ne tik žaislas, bet ir edukacinė priemonė. Jis leidžia vaikams mokytis žaidžiant, supažindina su senovės Romos istorija. Tai puikus pasirinkimas jauniesiems tyrinėtojams ir istorijos mėgėjams, svajojantiems apie didžiulius nuotykius jūroje ir senovės pasaulio žemėse.

Laivą maitina 3x AG13 baterijos, kurios yra rinkinio dalis.

Laivo matmenys:

laivo matmenys: 28 cm x 22 cm x 6,5 cm

Pakuotės dydis:

laivo dydis: 32 cm x 26 cm x 14 cm

Laivas turi CE sertifikatą ir atitinka EN71 standartą. Skirtas vyresniems nei 3 metų vaikams.

1360056697
5 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905991020141