Krepšinio lankas Mobilus reguliuojamas stovas 190-250cM CDB-003A-Žaislai, Lauko žaislai, Lauko žaidimai ir sporto prekės-e-vaika

Krepšinio lankas Mobilus reguliuojamas stovas 190-250cM CDB-003A

128,00 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Krepšinio rinkinys

Krepšinis jau daugelį metų yra viena populiariausių komandinių sporto šakų tiek Lenkijoje, tiek visame pasaulyje. Jaunasis šios sensacingos sporto šakos mokinys su pateiktu rinkiniu galės lengvai tapti didžiausiomis NBA žvaigždėmis, treniruodamasis atlikti laisvus metimus, dėjimus ar tiesiog žaisti su draugais pagal jų taisykles. Viso krepšinio rinkinio dėka ne tik suteiksite savo vaikui super pramogą - šis užsiėmimas gerokai pagerins jo fizinę būklę, prisidės prie judesių koordinacijos ir labai svarbaus gebėjimo bendradarbiauti komandiniuose žaidimuose ugdymo. Rinkinys neabejotinai suteiks valandų valandas sensacingų pramogų su draugais ar šeima. Norint padidinti žaislo stabilumą, pagrindą reikia užpildyti vandeniu arba smėliu - priešingu atveju konstrukcija gali apvirsti nuo kamuolio metimų. Rinkinys turi reguliuojamą aukštį, todėl galėsite pasirinkti tinkamą dydį savo mažajam krepšininkui.

Krepšiniorinkinį sudaro:
- platforma,
- užpakalinis skydas,
- krepšinio lankas su tinklu.

Pateiktas gaminys - tai rinkinys, skirtas žaisti krepšinį patalpose ir lauke. Rinkinys pasižymi puikiu dizainu ir meistriškumu, naudojant aukščiausios kokybės medžiagas, todėl jis tikrai tarnaus jūsų vaikams daugelį metų. Žaislas turi CE saugos sertifikatą ir yra supakuotas kartoninėje dėžutėje. Krepšinio rinkinys tinka visiems, pradedant nuo vyresnių nei 3 metų amžiaus vaikų.

Žaislo matmenys:
- bendras aukštis: 190-250 cm,
- lentos matmenys: 72 x 46 x 2 cm,
- pagrindo matmenys: 75 x 55 x 10 cm,
- ratlankio skersmuo: 43 cm,
- rinkinio svoris: 8 kg,
- stulpelio skersmuo: 4 cm.

Pakuotės matmenys:
56,5 x 16 x 77,5 cm.
Pakuotės svoris:
9 kg.

LEAN Sport
1589293773
105 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5908275994145