SYMA S111G sraigtasparnis-LEANTOYS-e-vaikas

SYMA S111G sraigtasparnis

29,18 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

SYMA S111G sraigtasparnis

+ Nuotolinio valdymo pultas

R/C GYRO

Sraigtasparnis "Syma S111 GYRO" yra tiksli "Agusta A109 Power" kopija. Sraigtasparnis turi laisvai sumontuotus rotorius, todėl krentant sraigtasparnį daug sunkiau apgadinti. Sraigtasparnyje įrengta naujausia GYRO stabilizavimo sistema, kuri turi didelę įtaką skrydžio valdymo lengvumui. Giroskopas padeda, išlaikant norimą sraigtasparnio padėtį.

Giroskopas turi didelę įtaką saugumui ir naudojimo patogumui. Nuotolinio valdymo pulto veikimo nuotolis (iki maždaug 10 metrų) leis sklandžiai valdyti sraigtasparnį namuose. Prie nuotolinio valdymo pulto papildomai pridedamas laidas sraigtasparnio akumuliatoriui įkrauti, kai neturime prieigos prie USB jungties. Čia pristatomą modelį išbandėme asmeniškai ir jis bandymų metu veikė sensacingai.

Dėl giroskopo ir specialaus trimerio, skirto sukimui nustatyti, valdyti mašiną ore bus lengva kiekvienam. Sraigtasparnis turi puikią varomąją sistemą ir puikiai veikia ne tik patalpose, bet ir lauke.

Pagrindinės šio modelio savybės:

- 3 kanalų viso dydžio infraraudonųjų spindulių nuotolinio valdymo pultas, leidžiantis: skrydį pirmyn atgal, skrydį atgal, pakilimą, nusileidimą

- pasukti į dešinę pasukti į kairę

- pasisukti 360 laipsnių kampu

- nuotolinio valdymo pultas turi specialią sukamąją rankenėlę nuotolinio valdymo pultas turi dažnio parinkiklį nuotolinio valdymo pultui reikalingos 6 AA baterijos Sraigtasparnis turi Li-Poly akumuliatorių (pridedamas) - prieš naudojant pirmą kartą, akumuliatorių reikia įkrauti

Rinkinį sudaro: USB laidas modeliui įkrauti (pvz., iš kompiuterio, nešiojamojo kompiuterio ir pan.) įkroviklis efektyviam įkrovimui atsarginis kastuvėlis uodegos varikliukui RC sraigtasparniai leidžia lavinti tokius įgūdžius, kaip koncentracija, rankų valdymas, mąstymo greitis, vikrumas ir gudrumas. Norint paleisti sraigtasparnį, nuotolinio valdymo pultelį reikia sinchronizuoti su sraigtasparniu kiekvieną kartą jį paleidžiant. Tai atliekama įjungiant sraigtasparnį, tada įjungiant nuotolinio valdymo pultą.

Ant nuotolinio valdymo pulto esantis šviesos diodas turi mirksėti. Tada nustatykite nuotolinio valdymo pultelio droselio (kairiojo valdiklio) rankenėlę iki galo žemyn, tada iki galo aukštyn ir vėl iki galo žemyn. Šviesos diodas nustos mirksėti ir užsidegs pastovia šviesa. Tai reiškia, kad sraigtasparnis dabar yra sinchronizuotas su nuotolinio valdymo pultu ir pasirengęs skristi.

Sraigtasparnio matmenys: 21.sraigtasparnio matmenys: 5 cm x 5 cm x 9,5 cm

Pakuotės matmenys: 48 cm x 19 cm x 9 cm

1360056697
111 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905214976842