Policijos sraigtasparnis Baltas garsas Žibintai Propeleriai-LEANTOYS-e-vaikas

Policijos sraigtasparnis Baltas garsas Žibintai Propeleriai

5,97 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Policijos sraigtasparnis Baltas garsas Žibintai Propeleriai

Atraskite žavų veiksmo ir nuotykių pasaulį su mūsų policijos sraigtasparniu, kuris jūsų vaiką nuskraidins į oro gelbėjimo misijų ir nusikaltėlių persekiojimo sūkurį. Ši tikroviška kopija yra ne tik žaislas, bet ir galimybė lavinti vaizduotę ir įgūdžius aktyviai žaidžiant. Jūsų vaikas galės sugalvoti savo misijas ir situacijas, kuriose policijos sraigtasparnis taps didvyriu.

Sraigtasparnis turi plačiai išskleistus sparnus, kurie pakels jį į dangų. Šone yra trys mygtukai, kurie skleidžia savitus garsus ir šviesos efektus. Jie supažindins mažąjį pilotą su pagalbos tarnybų pasauliu. Apačioje taip pat yra ratukai, žaislas juda frikcine pavara. Patraukite atgal ir paleiskite, mėgaukitės greičiu.

Visas sraigtasparnis pateikiamas elegantiškos baltos spalvos, kuri simbolizuoja švarą ir policijos veiksmus. Papildomi mėlynos spalvos užrašai pabrėžia sraigtasparnio pobūdį ir misiją.

Mūsų žaislas pagamintas itin kruopščiai iš patvarių ir netoksiškų plastikinių medžiagų. Galite būti tikri, kad savo vaikui dovanojate saugų ir sveikatai nekenksmingą gaminį.

Sraigtasparnio matmenys

20 cm x 6 cm x 10 cm


Pakuotės matmenys:

23 cm x 10 cm x 14 cm


Žaisle yra 3 × 1,5 V (AG13) baterijos.

Transporto priemonė turi CE sertifikatą, taip pat atitinka EN71 standartą. Žaislas skirtas visiems vyresniems nei 3 metų vaikams.

1360056697
33 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905515359535