RC sraigtasparnis S39H SYMA Red-LEANTOYS-e-vaikas

RC sraigtasparnis S39H SYMA Red

36,42 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

RC sraigtasparnis S39H SYMA Red

Nuotoliniu būdu valdomas sraigtasparnis pagamintas iš aukštos kokybės plastiko. Šio sraigtasparnio matmenys įspūdingi: 30 cm ilgio, 15 cm aukščio ir 25 cm pločio, įskaitant sraigtus. Rinkinyje taip pat yra 3,7 V 350 mAh akumuliatorius, kuris leidžia ilgai mėgautis pramogomis.

Nuotolinio valdymo pultas, kurio matmenys 15 cm x 11 cm x 7 cm, veikia naudojant 4 AA tipo baterijas (į komplektą neįeina). Įjungti sraigtasparnį ir nuotolinio valdymo pultelį labai paprasta - tiesiog įjunkite sraigtasparnį mygtuku, o į nuotolinio valdymo pultelį įdėkite baterijas ir paleiskite jį apvaliu oranžiniu mygtuku.

Sraigtasparnis valdomas itin sklandžiai, juo galima judėti pirmyn, atgal, į dešinę, į kairę, skristi aukštyn ir žemyn. Pats sraigtasparnis buvo kruopščiai suprojektuotas, o tai jam suteikia tikroviškumo ir patrauklumo.

Sraigtasparnis veikia 2,4G dažniu. Įkrovimo laikas yra apie 60 minučių, o su pilnu akumuliatoriumi galima skristi 7 minutes. Nuotolinio valdymo pulto veikimo nuotolis yra iki 30 metrų, o tai suteikia laisvę tyrinėti aplinką.

Tai puikus žaislas tiek jaunesniems, tiek vyresniems nuotolinio valdymo prietaisų gerbėjams. Jis puikiai tiks kaip žaidimų draugas kieme saulėtomis dienomis, suteikdamas nepamirštamų pramogų ir džiaugsmo akimirkų.

Rinkinio sudedamosios dalys:

- sraigtasparnis su baterijomis

- nuotolinio valdymo pultas be baterijų

- atsarginiai maži propeleriai

- sraigtasparnio įkroviklis

- instrukcija

Sraigtasparnio matmenys:

30 cm x 15 cm x 25 cm

Pakuotės dydis:

50 cm x 25 cm x 9 cm

Sraigtasparnis turi CE sertifikatą ir atitinka EN71 standartą. Žaislas skirtas vyresniems nei 8 metų vaikams.

1360056697
96 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905515353380