Policijos priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos sraigtasparnis Metalinis diskas atidarymo durys-Žaislai, Auto ir transporto žaislai,

Policijos priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos sraigtasparnis Metalinis diskas atidarymo durys

5,98 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Policijos priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos sraigtasparnis Metalinis diskas atidarymo durys

Gelbėjimo sraigtasparnis yra pažangus modelis, kuris tikrai pradžiugins kiekvieną gelbėjimo operacijų entuziastą. Jo tikroviški šviesos ir garso efektai tiksliai atkuria gelbėjimo tarnybų naudojamus signalus, o tai žaidžiant suteikia autentiškumo ir emocijų. Dėl to vaikai gali pasijusti tikrais gelbėtojais, įsitraukdami į įvairius gelbėjimo scenarijus.

Sraigtasparnio modelyje įrengtos atidaromos durys, todėl galima lengvai patekti į jo vidų. Tai ne tik didina žaidimo tikroviškumą, bet ir leidžia į vidų įdėti įvairias figūrėles ir priedus, kuriant turtingesnius gelbėjimo scenarijus. Sraigtasparnis taip pat turi trinties varomus ratus, dėl kurių jis gali judėti į priekį su pagreičiu. Šis dinamiškas žaidimo elementas gelbėjimo operacijas padaro dar įdomesnes.

Du besisukantys sraigtai suteikia sraigtasparniui papildomo tikroviškumo ir interaktyvumo. Jų dėka vaikai gali imituoti pakilimą, skrydį ir nusileidimą, todėl žaidimas tampa dar labiau įtraukiantis. Kiekviena sraigtasparnio detalė pagaminta kruopščiai, skiriant dėmesį kokybei ir patvarumui, o tai užtikrina ilgas smagaus žaidimo valandas.

Gelbėjimo sraigtasparnis yra ne tik žaislas, bet ir mokomoji priemonė, lavinanti vaizduotę, motorinę koordinaciją ir rankų darbo įgūdžius. Tai ideali dovana vaikams, kurie žavisi gelbėjimo tarnybų darbu ir svajoja ateityje gelbėti gyvybes bei padėti kitiems.

Kolektyvinėje pakuotėje yra 6 dalys. Žaislai parduodami atskirai.

Sraigtasparniai yra trijų modelių: policijos, ugniagesių ir gelbėtojų. Prieš pirkdami pasirinkite modelį. Priešingu atveju jis bus parinktas atsitiktine tvarka.

Sraigtasparnio matmenys:

21 cm x 7,5 cm x 4,5 cm x 4,5 cm

Kolektyvinės pakuotės matmenys:

46.5 cm x 28,5 cm x 7,5 cm

Sraigtasparnis turi CE sertifikatą ir atitinka EN71 standartą. Skirtas vyresniems nei 3 metų vaikams.

1360056697
75 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905991019626