Vaikų lėlės chalatas Tualetas Vonios kambarys-Žaislai, Lėlės ir jų priedai, Lėlės-e-vaikas

Vaikų lėlės chalatas Tualetas Vonios kambarys

21,58 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Vaikų lėlės chalatas Tualetas Vonios kambarys

Mūsų lėlė ilgais šviesiais plaukais yra puiki žaidimų draugė, leidžianti jūsų vaikui kurti nuostabias istorijas ir mokytis žaidžiant. Lėlė stebina ilgais, šukuojamais plaukais, kurie leidžia kurti įvairias šukuosenas. Jos žavus mėlynas chalatas ir elegantiški juodi aukštakulniai suteikia žavesio ir stiliaus.

Lėlės veidas kruopščiai išpieštas, su subtiliu mėlynos spalvos atspalvių makiažu, kuris suteikia jai subtilumo ir išraiškingumo. Į rinkinį įeina priedai, leidžiantys visapusiškai prižiūrėti lėlę. Baltas rankšluostis, violetinis šepetys, keičiami violetiniai aukštakulniai, plaukų džiovintuvas, balta vonia, kurios matmenys 23 cm x 10 cm x 13 cm, klozetas su violetiniu dangčiu ir praustuvė su violetine ir rožine spintelėmis bei veidrodžiu, kurio matmenys 29 cm x 11 cm x 5 cm.

Šis rinkinys lavina vaizduotę, kūrybiškumą ir gebėjimą rūpintis kitais. Jūsų vaikas gali vaidinti įvairias situacijas, pavyzdžiui, plaukų šukavimą, maudymąsi ar kasdienį pasiruošimą išeiti į lauką. Žaidimas su lėle padeda ugdyti empatiją ir bendravimo įgūdžius.

Tai puiki dovana mažiesiems lėlių mylėtojams ir smalsiems vaikams, norintiems lavinti savo įgūdžius ir kūrybiškumą. Užsisakykite mūsų lėlę dabar ir suteikite savo vaikui daug džiaugsmo ir ugdymo viename!

Lėlės matmenys:

lėlės matmenys: 30 cm x 5 cm x 3 cm

Vonelės matmenys:

23 cm x 10 cm x 13 cm

Praustuvės su veidrodžiu matmenys:

dydis su veidrodžiu: 29cm x 11cm x 5cm

Pakuotės dydis:

dydis: 40 cm x 32 cm x 11 cm

Jis turi CE sertifikatą ir atitinka EN71 standartą. Žaislas skirtas vyresniems nei 3 metų vaikams.

1360056697
38 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905515352536