Lėlės rinkinys prekybos centro lentynose Pirkinių krepšelis Maisto produktai

Lėlės rinkinys prekybos centro lentynose Pirkinių krepšelis Maisto produktai

16,81 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Lėlės rinkinys prekybos centro lentynose Pirkinių krepšelis Maisto produktai

Prekybos centrų lėlių rinkinys yra nepaprastas žaislas, kuris nukelia vaikus į žavų apsipirkimo pasaulį. Pagrindinė rinkinio veikėja yra graži lėlė, apsirengusi žavingu gėlių drabužiu, kuris jai suteikia žavesio ir autentiškumo.

Rinkinyje yra mažų maisto produktų, parduotuvės lentyna, pirkinių krepšelis ir kasos aparatas, todėl galima imituoti visą apsipirkimo procesą. Vaikai gali atlikti pirkėjų, pardavėjų ar kasininkų vaidmenis, todėl gali kurti įvairius scenarijus ir lavinti socialinius įgūdžius.

Žaidimas su šia lėle ne tik suteikia pramogą, bet ir palaiko vaikų vystymąsi. Apsimesdami, kad apsipirkinėja, ir bendraudami su įvairiais rinkinio elementais, vaikai mokosi skaičiuoti, atpažinti produktus, lavina vaizduotę ir kūrybiškumą.

Tačiau ši lėlė iš kitų išsiskiria interaktyviomis funkcijomis.

Dėl judančių galūnių ir riešų lėlė gali patogiai manipuliuoti maisto produktais, imdama juos į rankas ir dėdama į krepšelį. Ši funkcija ne tik suteikia žaidimui tikroviškumo, bet ir lavina vaikų rankų darbo įgūdžius bei motorinę koordinaciją.

Parduotuvės lėlės rinkinys yra ne tik žaislas, bet ir mokomoji priemonė, skatinanti vaizduotę, ugdanti socialinius įgūdžius ir mokanti pagrindinių su apsipirkimu susijusių sąvokų. Tai nepamirštama patirtis, suteikianti vaikams daug džiaugsmo ir teigiamai veikianti jų vystymąsi.

Pakuotės dydis:

dydis: 38 cm x 34,5 cm x 7 cm

Turi CE sertifikatą ir atitinka EN71 standartą. Skirta vyresniems nei 3 metų vaikams.

1360056697
29 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905991004141