Žaidimų tešlos, plastikinės tešlos, "pasidaryk pats" mašinėlės, priedų rinkinys, 36 vnt.

Žaidimų tešlos, plastikinės tešlos, "pasidaryk pats" mašinėlės, priedų rinkinys, 36 vnt.

9,58 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Žaidimų tešlos, plastikinės tešlos, "pasidaryk pats" mašinėlės, priedų rinkinys, 36 vnt.

Žaidimų tešlos mašinėlė, atverianti duris begaliniam vaiko džiaugsmui ir kūrybiškumui. Šis fantastiškas žaislas ne tik lavina vaizduotę, bet ir tobulina vaikų rankų darbo įgūdžius.

Mašinėlės ir gausios 12 skirtingų spalvų plastilino paletės dėka vaikai gali sukurti neribotą kiekį desertų, skanėstų ir kitų kulinarinio meno kūrinių. Galimybės išties neribotos ir priklauso tik nuo mažojo menininko vaizduotės.

Mašina turi 4 keičiamus priedus, kuriais galima kurti įvairias struktūras ir formas, taip dar labiau paįvairinant kūrybinius projektus. Jų dėka vaikas gali eksperimentuoti su įvairiomis tekstūromis ir efektais, o tai papildomai stimuliuoja sensorinį vystymąsi.

Į rinkinį taip pat įeina priedai, skirti patiekalams iš plastilino patiekti ir kurti, todėl vaikai gali atlikti virėjų ir padavėjų vaidmenis, o tai žaidimui suteikia interaktyvumo ir fantazijos elementų.

Ši unikali žaidimų mašina yra ne tik žaislas, bet ir priemonė, padedanti ugdyti vaikų kūrybiškumą, rankų darbo įgūdžius ir suvokimą. Žaidimas su ja ne tik suteikia pramogą, bet ir moko vaikus loginio mąstymo ir planavimo.

Naudodamasis šiuo žaislu jūsų vaikas gali visapusiškai išreikšti savo vaizduotę ir kūrybiškumą kurdamas nepamirštamus ir spalvingus meno kūrinius. Žaidimų mašinėlė garantuoja valandų valandas geros pramogos ir džiaugsmingo laiko, praleisto kūrybiškai kuriant.

Rinkinį sudaro:

- 12 spalvų žaislinės tešlos

(balta, turkio, ruda, ruda, rožinė, tamsiai žalia, šviesiai žalia, tamsiai mėlyna, geltona, oranžinė, raudona, violetinė, žalia)

- žaidimų tešlos mašina

- 4 modelių uždengimai

- 2 lėkštelės

- 2 šakutės

- 2 peiliai

- 2 arbatiniai šaukšteliai

- 2 puodeliai

- 2 puodeliai

- 4 lazdelės

- kilimėlis

Mašinos matmenys:

30 cm x 13 cm x 14 cm

Pakuotės dydis:

26 cm x 20 cm x 9 cm

Kilimėlis turi CE sertifikatą ir atitinka EN71 standartą. Skirta vyresniems nei 3 metų vaikams.

1360056697
302 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905991009900