Medinių magnetukų rinkinys, namų gyvūnai, žemės ūkio mašinos, 20 dalių-Žaislai, Dėlionės, Magnetinės dėlionės-e-vaikas

Medinių magnetukų rinkinys, namų gyvūnai, žemės ūkio mašinos, 20 dalių

9,02 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Medinių magnetukų rinkinys, namų gyvūnai, žemės ūkio mašinos, 20 dalių


Medinių magnetukų rinkinys yra ne tik žaislas, bet ir mokomoji priemonė. Dėka įvairių naminių gyvūnų ir žemės ūkio mašinų atvaizdų vaikai ne tik smagiai praleis laiką, bet ir išmoks atpažinti įvairias gyvūnų rūšis bei sužinos apie darbo ūkyje specifiką. Jie gali sužinoti, kokie gyvūnai būdingi namų ūkiui ir kokios mašinos naudojamos žemės ūkyje.

Magnetai puikiai tinka klijuoti ant metalinių paviršių, pavyzdžiui, šaldytuvo ar magnetinės lentos. Dėl to vaikas gali eksperimentuoti su įvairiomis kompozicijomis ir pasakojimais, kurti savo istorijas ir scenas. Taip ne tik lavinama vaizduotė ir kūrybiškumas, bet ir motoriniai įgūdžiai, nes vaikas manipuliuoja magnetais, juos išdėliodamas ir pritvirtindamas įvairiose vietose.

Rinkinys laikomas medinėje dėžutėje, kuri ne tik palengvina jo tvarkymą, bet ir apsaugo magnetukus nuo praradimo ar sugadinimo.

Šis rinkinys ne tik suteikia pramogą, bet ir moko vaikus atpažinti gyvūnus ir mašinas, skatina kurti ir pasakoti savo istorijas. Mediniai magnetukai yra saugūs ir patvarūs, todėl puikiai tinka įvairaus amžiaus vaikams. Tai puikus būdas kūrybiškai leisti laiką ir smagiai leidžiant laiką lavinti įvairius įgūdžius.

Pakuotės dydis:

28 cm x 12 cm x 3 cm

Turi CE sertifikatą ir atitinka EN71 standartą. Skirta vyresniems nei 3 metų vaikams.

1360056697
11 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905991021773