Mediniai magnetukai Laukiniai gyvūnai Safari 20 vnt-Žaislai, Dėlionės, Magnetinės dėlionės-e-vaikas

Mediniai magnetukai Laukiniai gyvūnai Safari 20 vnt

8,96 €
Kiekis

  Saugus atsiskaitymas

El. Bankininkystė, grynaisiais arba Visa - Mastercard

  Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 70€.

  Nemokamas grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinio garantiją

Mediniai magnetukai Laukiniai gyvūnai Safari 20 vnt

Medinių magnetukų rinkinys su laukinių gyvūnų atvaizdais - puikus žaislas ir lavinamoji priemonė vaikams. Komplekte yra 20 medinių magnetukų, kurių kiekvieną puošia spalvingas ir tikroviškas įvairių rūšių laukinių gyvūnų paveikslėlis.

Vaikai gali naudoti magnetukus savo žaidimų scenarijams kurti, išdėliodami juos ant šaldytuvo ar magnetinės lentos. Ši interaktyvi žaidimo forma lavina vaiko kūrybiškumą ir rankų darbo įgūdžius, nes manipuliuojant magnetais reikia tikslumo ir vikrumo.

Be to, rinkinys skatina vaikus mokytis žaidžiant. Jie gali mokytis atpažinti įvairias gyvūnų rūšis, sužinoti apie jų natūralią aplinką ir būdingus bruožus. Dėl to vaikai praplečia savo žinias apie gyvūnų pasaulį, o tai skatina intelekto ir pojūčių vystymąsi.

Rinkinys laikomas medinėje dėžutėje, kuri ne tik palengvina jo tvarkymą, bet ir apsaugo magnetus nuo praradimo ar sugadinimo.


Mediniai magnetukai yra saugūs, patvarūs ir estetiški, todėl puikiai tinka įvairaus amžiaus vaikams. Tai ne tik žaislas, bet ir mokymosi priemonė, įtraukianti vaikus interaktyviai ir įdomiai tyrinėti gamtos pasaulį.

Pakuotės dydis:

28 cm x 12 cm x 3 cm

Jis turi CE sertifikatą ir atitinka EN71 standartą. Skirta vyresniems nei 3 metų vaikams.

1360056697
38 Prekės

Specifinė nuoroda

ean13
5905991021780